foto

Dexter Fletcher

  • nar. 31.1.1966 (51 let)
    Enfield, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Londýně jako jeden ze tří bratrů. Jeho úplně první seznámení s hereckým řemeslem proběhlo už když byl malý kluk a hrál v divadelní škole Anna Scher. Úplně první film, kde se objevil ještě jako desetiletý, byl BUGSY MALONE (1976).

Zlomovým dílem se pak pro něj stal snímek SPIS O RÁCHEL (1989), kde hrál mladého muže snažícího se přijít o panictví. Avšak role, ve které se proslavil nejvíce, přišla až se seriálem PRESS GANG (1989), kde ztvárnil milence Julii Sawalhe. Této role se ujmul i v soukromém životě a Julia se stala jeho životní láskou. Bohužel jen dočasně.

V současné době jej můžeme vidět v populárním seriálu HOTEL BABYLON (2006) a také jsme ho měli možnost vidět v hororovém snímku AUTUMN (2009) po boku dnes již zesnulého velikána Davida Carradina.

Jeho bratři, Steve Fletcher a Graham Fletcher Cook, natočili jen několik filmů, avšak v jediném filmu, a to v THE RAGEDDY RAWNEY (1988) lze vidět celé bratrské trio včetně Dextera pohromadě.

Petr "Avalon820" Kubec

Herecká filmografie

Filmy

2017 Terminal
2016 A Punters Prayer
Eat Local
60 Seconds to Die
2015 Age of Kill
The Coven
2014 A zase ti Mupeti!
2013 Fedz
2012 Berlin Job
Zevláci vs. Zombíci
2011 Jack Falls
Tři mušketýři
Welcome to Hoxford: The Fan Film
2010 Amaya
Baseline
Dead Cert
Kick-Ass
2009 Smrtící infekce
2008 Leda ve snu
2007 Hvězdný prach
2006 Miami Vice
Tristan a Isolda
2005 Doom
Panenská královna (TV film)
2004 Po krk v extázi
2003 Správnej polda
The Deal (TV film)
2002 Hlubina
2000 Pandaemonium
1999 Historky z metra (TV film)
Let the Good Times Roll
Páté přes deváté
1998 Sbal prachy a vypadni
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
If You Loved Me...
Muž, který věděl příliš málo
Time Enough
1996 Dead London
Jude
Pseudo Realities
1995 Aristophanes: The Gods Are Laughing (TV film)
Shootfighter 2: Msta
1993 Prince Cinders
1991 All Out
Out of the Blue (TV film)
1990 Mad Monkey
1989 Když připluly velryby
Spis o Ráchel
1988 Raggedy Rawney, The
1987 Lionheart
1986 Caravaggio
Noc hrůzy
1985 Revoluce
1984 Bounty
1981 4D Special Agents
1980 Dlouhý velký pátek
Sloní muž
1978 Bídníci (TV film)
1976 Bugsy Malone

TV seriály

2013 Smrt v ráji (TV seriál)
Murder Onboard (S02E05)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (9)
1989 Press Gang (TV seriál)

Dokumentární

2016 Respectable - The Mary Millington Story - vyp.
2011 The Big Picture (TV seriál)
2008 Behind Your Dreams

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Divoký Bill

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace