Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánsky boss sa dostane na kauciu na slobodu. Dozvie sa však, že mu niekto siahol na jeho tajné konto. Jeho hrdlorezi majú teraz dva dni na to, aby peniaze našli za akúkoľvek cenu. Iba tak má totiž známy mafián šancu uniknúť spravodlivosti. (petrik11)

Recenze (23)

Fr 

všechny recenze uživatele

ROZSAH AGRESIVITY JE: "PSYCHOLOGICKÝ TEST MĚŘENÍ FREKVENCE ZJEVNÉHO AGRESIVNÍHO CHOVÁNÍ, KTERÉ MŮŽE MÍT ZA NÁSLEDEK FYZICKÉ NEBO PSYCHICKÉ UBLÍŽENÍ JINÝM OSOBÁM "...... /// Taťka mafián přišel vo prašule. Čističskej tým jede podle seznamu … a teď je na řadě Bill. Paní to má za sebou ….. Věřte – nevěřte. Teda spíš (kvůli filmovýmu zážitku) věřte. Smrad s ,,Rambo“ rychlokurzem a píča (má ségru), co se učila řvát (hekat?) tady. Každopádně by parchanti mohli vytvořit solidní páreček pro Hry vo život. Béčková vyvražďovačka vo čističích, kterejm se situace vymkla z ruky, páč začal čistit někdo jinej. Jako jo, ale že bych si z toho cákl do plátna …. von to jeden všechno už viděl mockrát… . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Četl jsem inzerát, že Zběratel hledá parťáka. 2.) Mrdám na rodiče, hlavní jsou PRACHY! 3.) Fandím dětem, jenž se snaží udělat svět krásnější. 4.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Rupmen 

všechny recenze uživatele

Jauvajs! Hodně nepovedený film, přehlídka zoufalých ne-hereckých výkonů. Ono zde v zásadě není co hrát. To pochopili ukázněně všichni (zejména pak herci), s výjimkou osoby, která zde vystupuje v roli sestry Lauren. Ta naopak hraje jako o život. Za svůj výkon si možná nezaslouží trest smrti (vždyť je to jen „film“), každopádně by ale měla dostat doživotní zákaz vstupu do všech filmových studií. Představa, že bych se na to musel podívat ještě jednou, mě úplně vyděsila. Tomu říkám horor. ()

Reklama

nemik22 

všechny recenze uživatele

Díky podhodnocení filmu jsem celkem dlouho váhal, jestli si ho vůbec pustit. Zdá se mi, že jsem koukal na něco jinýho něž někteří z vás. Je pravda, že i mě napadl "Sám doma". To už asi nebude náhoda. Ale proč by to mělo být něco nežádoucího? Naopak mi přijde docela originální zasadit to do thrillerového prostředí. Stejně tak se mi vybavil film "Poslední dům nalevo", kde se (podobně jako tady) karta obrátí a ze záporáků se rázem stávají oběti a to mě k smrti baví. ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Owena chce mať za kamaráta každý. A kto nechce, určite by radšej chcel. Obrovská škoda, že herci neboli aspoň o niečo lepší a že scéna so sťahovaním film poriadne spomalila a unudila. Po veľmi dobrom začiatku sa to tým trochu (dosť) pokazilo. Hodili by sa aj nejaké flešbeky z Owenovej slávnej minulosti v škole, skrátka hodilo by sa z toho urobiť trochu väčší film a nie len také postgraduálne video. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Do poslední chvíle jsem filmu nevěřil, neboť jeho režiséra Stevena C. Millera (Scream of the Banshee, Automaton Transfusion) jsem měl zaškatulkovaného jako neumětela a nevěřil jsem, že se na tom někdy může něco změnit. Nicméně The Aggression Scale je kupodivu opravdu docela dobrej film. V hororovo-thrillerovém subžánru "home invasion" se v posledních letech urodilo poměrně dost zajímavých filmů (Secuestrados, Ils, Mother's Day, Strangers) a tenhle kousek není úplně bezchybný a nepatří mezi špičku, avšak při své krátké osmdesátiminutové stopáži je dostatečně zábavný, napínavý, pěkně nasnímaný a brutální, takže svoje spokojené diváky si snad bez problémů najde. Velkým plusem je taky pěkná, atmosférická náladotvorná hudba. A co mě naopak štvalo, tak to byly postavy. Hlavní záporák připomínající nasraný béčkový klon George Clooneyho byl ještě v pohodě, ale kladní hrdinové (v čele s nesnesitelnou puberťačkou, která se první půli náladově prokňouře a druhou půlí ublíženě prokvičí, protože si udělala bolístku na ruce) si teda moje sympatie nezískali. Lepší trojka a palec nečekaně nahoru. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Rochester, ktoré sa nachádza v štáte New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama