Reklama

Reklama

Accel World

(seriál)
  • Japonsko アクセル・ワールド (více)
Trailer 2

Epizody(24)

Obsahy(1)

Roku 2040 dovolují moderní technologie lidem manipulovat se svými pěti smysly a připojit se k internetu. Dokonce mohou vstoupit i do virtuálních světů. Příběh se točí okolo středoškoláka Haruyukiho Arity. Je malý, tlustý a ve škole ho šikanují. Aby unikl reálnému životu, připojuje se do školní virtuální sítě, kde obvykle hrává squash. Ve hře vždy dosahuje nejvyššího skóre. Jednoho dne upoutá pozornost viceprezidentky studentské rady Kuroyukihime, která mu nabídne speciální program zvaný Brain Burst. Od té chvíle se mu celý jeho svět změní. (Raest)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

AO vs Accel Wrold, vyhrává zaručeně SAO, ačkoliv i tam postavy jsou stejné jako kdekoliv jindé a bohužel tím pádem většina naprosto nezjimavá a přesto jsou teď nejoblíbenější v japonsku (moje nechápavost roste každým dnem)  ale furt lepší než tohle a to hlavní hrdinka (ano je rotzomilá) je na druhým místě po Asuně ze SAO, může měn někdo vysvětlit jak je tohle možný, to japonci tak zpitoměli, že potřebují aby byli postavy jen roztomilý? Tebo je to ve mně a nechápu tento svět? Asi to druhý. Tolik k mému údivu co se týče postav jako je Asuna (úplně typycká Tsundere) a hlavní hrdinky s Accel World. TOhle anime nekazí ani příběh, kresba či nějaký souboje, ne kazi to právě postavy a ty jsou ještě horší než ta černovlasá hlavní hrdinka s tohodle anime (nepamatuji jméno). Hlavní hrdina je malý tlustý, pitomí, horší než Rito s To Love-Ru, takže už víme kde jsme, má dobrého nejlepšího kámoše, tkerý má holku která je zamilovaná do toho tlustého hlavní hrdiny, po tomhle se nedivím, že jeho nejlepší kámoš se ho snažil nějakou dobu zničit. Ne kromě kámoše z dětství a jakž takž ty černovlasý hlavní hrdinky nevidím žádný klad, anvíc jsem tohle anime musel dropnout a to já nedělám odpad

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

SonGokussj: ROzhodně dobrý anime. Jsem rád že jsem na něco naraziil

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Ep. 1: Velmi zajímavý začátek (jak už to mnohdy bývá) a také velmi slibný. Šikanovaný klučina by radši lítal, či žil ve virtuálním světě a druhá prosba se mu splní díky půvabné dívce Yuuko :-) Speciální program mu dokáže akcelerovat realitu, aby stihl uspořádat své myšlenky a rozhodnout se, jak se zachová. Avšak pod podmínkou, že se mimo školu nepřipojí k internetu. Což (jak už to bývá) porušil a zjistil něco nečekaného... :-)

Ep. 2: Malý princ se seznamuje s virtuální realitou a celý díl byl dá-se-říct jen o oné hře, která ho bude pronásledovat hádám až do 24. dílu :-) Každopádně stále dobré, zajímavé, s potenciálem.

Ep. 3: Dostáváme se hlouběji do příběhu a je nám odkryta minulost Hry. Vyloženě vysvětlující episoda s čekaným cliffhangerem na konci. Stále prima :-)

Ep. 4: Myslel jsem si, že mě zde už nebude moci nic překvapit, ale jsem rád, že jsem se pletl. Vzápětí zde máme několik cliffhangerů, které vyústí určitě v dost zajímavé věci kolem 5-6. dílu.

Ep. 5: Wow, 20 minut uběhlo jak voda a najednou tam byl konec :-) Velmi povedená ep. Končím s prozatimním hodnocením a ozvu se po více dílech. Rozhodně prozatím doporučuji ;-)

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Hlavní hrdina vypadá jako japonská parodie Erica Cartmana, ve virtuálním světě je z něj prase. V tom reálném ho šikanují jeho spolužáci. Proto uniká z5 do toho virtuálního, kde je z něj to prase. Každý má v tom virtuálním světě svého Avatara, on má to prase. Začne mu pomáhat sexy černovláska Yuuko, která má za avatara motýla (nemusíte být zrovna zoofil, abyste posoudili, že je sexy taky). Ostatní mají kočky, psy atd. První díl není špatný, nicméně je v něm poměrně jasně vidět, že cílovou skupinou nejsou ani omylem lidé s věkem 20+, ale podstatně menší. Šanci na pohodové pokoukání to nicméně má. Uvidíme dál...prasátka sexy motýlice (!!!!) a jiná verbeži.

Reklama

Reklama