Reklama

Reklama

Čtyři dohody

(divadelní záznam)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru "Čtyři dohody" zaznamenala dokumentaristka Olga Špátová a kreativně ho doplnila o soukromé rodinné filmové archivy. Duškova hra inspirovaná nadčasovou toltéckou moudrostí knihy Dona Miguela Ruize provedla za devět let více než 150.000 diváků v cestě za osobní svobodou a štěstím. Slovem, tělem, hudbou a srdcem hrají Alan Vitouš, Pjér La Šé´z a Jaroslav Dušek. (Verbascum Imago)

(více)

Diskuze

Marquis

Marquis (hodnocení, recenze)

varchar

no tak tohle presne nevim, ale pokud vim co kus toorriginal. Oni uz to hraji po 1000 bez srandy takze tam maj kostru a kolem uz to dusek rika pokazde jinak, ale to same. a meni styl dle nalady, zkusenosti podle toho co jsem pochopil u Duše K. Zkus Youtube. Je tam preduskovano. I ty dohody tam jiste najdes. I kdyby ne v duši K muzes taky uletet

Marquis

Marquis (hodnocení, recenze)

knihy, cd, dvd. film v kine. Za chvilku samolepky a bude z toho pokemon. Nene. Tak o tohle dilko se nekdo marketingove hodne stara. a ma to jednoducjy. Ktery predstaveni je tak dopredu vyprodano. Je docela prca sledovat, ze prozrazeni toho jak se netrapit a chovat se sami k sobe musite stejne vyvalit prachy a ne vzhledem k tomu jaka je vyprava malo. Dusek je genius, mam ho rad a dnes diky predstaveni i milionar. No vzhledem k tomu co hlasa snad vi jak je pouzit. Je to celkem paradox. Jindy by mne to ani nenapadlo, ale tady mi neco nelicuje. Mimochodem nevsiml jsem si, ze by aspon jednou udelal predstveni pod sirym neben pro kohokoli- tedy pro lidi co si nemohou divadlo dovolit a ani vlastne ten pocitac nemaji. Nic takoveho. Jo my stredni trida (driv se tomu tak rikalo, dnes jsme neco mezi bankrotari a skoroc holou prdeli) mame jeste starosti o premysleni jak......atd. Ale takovej hlad, valka, nemoc nas samych nebo toho koho zboznujeme a ja myslim, ze to prijde samo- vazit si zivota a nedelat si hlavu z debilit a trapit se malichernostma. Nez nam otrne... to pak zase vzhuru na predstaveni, nez to z nas vyprcha :)

A jinak. Tohle jak si dusek naivne mysli, se neda naucit. Bud takovy jste doopravdy, mate takovou osobnost a nikam chodit nemusite, nebo jste ti, kteri by se podle toho chteji chovat, ale nemate na to. Takovy dokonce chodi prej pravidelne. Je dost velka cast, ktera predstaveni videla, vsechno bere jako ezo hovadiny a jediny co berou jsou duskovi vtipy. Jsou to lidi vetsinou na venek dost jisti sami sebou, vypadaji spokojene a i kdyby se 100x chovali jako idioti, nic menit nechteji a nebudou. Duskovi reci si nejsou ochotni ani prelozit, prizpusobit k jejich JÁ. To je velka skupina. Pak optimisti, slunicka, hledaci pravdy ci ceho atp- ty se smeji uplne vsemu ani nevedi vsemu. Dusek je proste ovlada. Proto treba me vyhovuje nactena kniha v klidu a bez rachotu. Jo a tolteci byli pekne drsnej narod.To vypada jakoby to byli nejaci mirumilovni myslitele. Houbeles jako kazdej narod museli dobyvat, vrazdit a prezivat. a to tenkrat znamenalo zabijet.Miguel to proste toltecky zabalil. A i kdyby. Moudrost jednoho samana nedela moudrym cely narod. Viz nas spolek.

Uživatel Marquis smazal svůj příspěvek.

Dany Bee

Dany Bee (hodnocení, recenze)

Pokus koupit si ofiko toto DVD....nelze....limitovaná série...lituji, ale až tvůrci čehokoliv /e-knih,dvd hudby-filmu/ pochopí, že divák-čtenář není ten, který se má plazit v prachu a prosit o získání díla....a ještě za dost peněz...no prostě si počkám a stáhnu si to,ač mi je to proti srsti...jinou možnost mi autoři nedali. O tom ,že bych zašla a koupila si lístek na divadelní představení....chápu ...je velký zájem. Ale u masových nosičů??

Jak říkám, když někdo nemá zájem,abych utratila své peníze....sorry....

Uživatel Dany Bee smazal svůj příspěvek.

varchar

varchar (hodnocení, recenze)

Existuje tento záznam i s obrazem? Nikde jsem neviděl, že by to bylo i video.

na příspěvěk reagoval Marquis

Reklama

Reklama