foto

Pjér la Šé'z

  • nar. 13.3.1963 (53 let)
    Planá u Mariánských Lázní, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Čtyři dohody (divadelní záznam)
2010 Duše K (TV seriál)
2000 Musíme si pomáhat

Dokumentární

2013 Proplutí divadelní Kampou
2011 Indiánské inspirace (TV film)

Skladatelská filmografie

2013 Čtyři dohody (divadelní záznam)

Dokumentární

2012 Rok konopí

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace