Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Bum. Tak tohle je tedy pecka peckovatá. Je to něco jako dobrá slivovice. Tak bych to přirovnal. Dokonalá, vyvážená, plná harmonie, dlouho jsem ochutnával, zkoumal co mi to připomíná, různé odstíny chuti, a jak si tak ubumbávám a popíjím, líbí se mi to stále víc, je to něco jiného, vtipného, hebkého, nádherný na pohled, voňavý, a jak tak upíjím víc a víc, neříká mi to skoro nic, a nakonec, když jsem to dopil, zamotala se mi hlava a chtělo se mi zvracet. Nakonec to dopadlo dobře, nepoblil jsem se z toho, ale víckrát to pít už nebudu. NENENE. Určitě NE! ()

Reklama

Johanita 

všechny recenze uživatele

Tak pobavila jsem se, to jako ne že ne... ale možná toho bylo až příliš. Zajímavá a jednoduchá zápletka je bohužel obalena příliš pestrobarevnou omáčkou růných (převážně gay) charakterů, zvratů, příběhů a emocí. Sex, drogy a disco... tak tohle je poslední Almodovar. Trojice gay stewardů ovšem luxusní - ty pohyby. ta přesvědčivost, nespustila jsem z nich oči. Jejich taneční číslo velmi vydařené a za ně dávám dvě hvězdičky. To ostaní však tak nějak splývá v pozadí, i přestože je to tak křiklavé. ()

carly 

všechny recenze uživatele

mám rada cameá, zvlášť keď ich neočakávam. a toto teda bol let. Pedro vytvoril galériu zaujímavých postavičiek, ktorú na chvíľu spojilo jedno nefungujúce lietadlo. postupne spoznávame jednotlivé postavy aj vzťahy medzi nimi. trio stewardov prvej triedy je rozkošné a aj cestujúci prvej triedy sú zaujímavé postavy, ktorých osudy sú viac prepletené,ako by sa na prvý pohľad zdalo. Najlepšia scéna je jednoznačne tanečná vložka za sprievodu I'm so excited. A záver, s prázdnym letiskom a zvukovými efektami mi spôsobil viac zimomriavok ako ktorýkoľvek veľkolepý výbuch. Bravo, Pedro. zaobišla by som sa bez erotickej vložky, ale aj tu oceňujem prácu s kamerou a humorný nádych. ()

DannyBoy80 odpad!

všechny recenze uživatele

Buzna kam se podíváš. Jako od Almodovara by se v tomto dalo leccos čekat, ale tohle bylo fakt už trochu moc. Ve filmu hraje asi deset herců z nichž je snad 7 buzen. Jako smál jsem se někdy když už to šlo fakt přes hranu a spíště z nevěřícnosti, jakou pičovinu lze ještě natočit. Doufám, že toto byl jen Alomodovarův ústřelek a taková kokotina se už opakovat nebude. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jako obvykle si ve filmu Pedra Almodóvara zahrál malou roli i jeho bratr Agustín Almodóvar. (Cheeker)
  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Jedná se už o pátý film Pedra Almodóvara, ve kterém si účinkuje Penelop Cruz a dokonce o šestý s Antonio Banderasem. Dvojice se herců si však vůbec poprvé zahrála společně. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama