Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Antologický seriál, v němž je každá epizoda samostatným příběhem zasazeným do jiného světa, přičemž všechny příběhy jsou propojeny asteroidem zvaným Metal Hurlant, který prolétává v blízkosti planety, na níž se aktuální epizoda odehrává. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dovolím si hodnotit na základě shlédnutí první epizody (pokud v dalších Adkins, ani Jai White nehrají, nemám nejmenší důvod se dál dívat). Zaprvé: co tam kurva dělají ti létající Wall-I?? Triky jsou neuvěřitelně směšné a trapné. Zadruhé: trailer obsahoval nejlepší bojové okamžiky, nic jiného nečekejte, není to vůbec nápadité, rány nedopadají, choreografie je podprůměrná!! Souboj Adkins vs Jai White se s tím v Undisputed 2 nedá srovnat ani v tom nejostřejším úhlu pohledu. Zatřetí: český dabing je, ty vole, nehorázně hnusnej a trapnej. Jak může Whitea dabovat sedmdesátikilovej soprán?? Prostě téměř vše tu hraje proti. Zoufalství. Nuda. Lacinost. Výsměch. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé, laciné, těžkopádné, ... nic zrovna nápaditého to také není ... ale po tom, co jsem viděl megadebility typu Návrat Ypsilona Cage XXX , Honíme se zběsile Hobbs a Shaw - dva divocí megaocasi , Assvengers - ShitGame , John Dick 3 , Krypl Frontier , Pičitán Marvel , Plži v černém : Anální hrozba , Hovnilla : Kokot monster , Ex-Men : Dark Peeling ... a další skvosty, co nedávají moc smysl a herecké výkony jsou v nich mizivé a spíš nudí a uspí ..., jsem musel jít až na tři hvězdy, protože jsem z těch mega akčních (s)hitů dost otupělý a mám velmi sníženou laťku hodnocení ... na zabití času ok ... některé povídky úplně o ničem s nedotáhlou pointou, ale některé zase s dobrým twistem na konci ... a hlavně kůzlátka v latexu Lygie Duvivier ... oh jeeeahhh !!! ... Flanigan je dost klikař na role ... hmmm ... ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Docela těžko hodnotitelné, neboť se nejedná o seriál, ale o cyklus příběhů, které na sebe nenavazují. Hlavním lákadlem je jistě účast docela známých herců (Rutger Hauer, James Marsters, David Belle, Scott Adkins a Michael Jai White). První série má šest dílů a kvalita je velmi různorodá (nejvíc mě zaujal druhý a šestý díl), proto zůstávám u průměrného hodnocení, neboť kdo má rád Sci-Fi a přežije i levnější výpravu, tak si v tom to svoje najde. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Dovolím si hodnotit jen první epizodu. Je to těžký, protože v první části se to zdá jako naprostý šit. Zdá se to jako slabá zápletka, a má to příšerné dialogy, a pár herců vůbec neumí hrát. Ve druhé třetině je potom výborný souboj, kde se Adkins dokonce předvede v kožených kalhotách a s mečem... A v poslední části potom cynické překvapení na závěr, které tomu dodá trochu jiný rozměr. Za Scotta 100%, za nápad 50%, za zpracování 30%, celkově takových 60%. A počkám si na třetí a čtvrtou epizodu druhé série. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem se dostal díky obsazení první epizody. Těšil jsem se na Adkinse a Whitea, ale v tomto je to spíše zklamání. Choreografije je nepovedená a ani oba barci nic moc nepředvedli. Některý dialogy jsou taky hodně špatný a efekty jsou hodně průměrný. V tomto ohledu mi to přišlo jak parodie na seriál Spartacus. Další díly jsou už ve všech ohledech lepší. Jednotlivé epizody na sebe nenavazují a mají i svoje vlastní obsazení a místa děje. Každý díl má na konci pěkné rozuzlení. 1. epizoda 40%. 2. epizoda 70%. 3. epizoda 50%. 4. epizoda 85%. 5. epizoda 80%. 6. epizoda 70%. Myslím, že je škoda, že další díly nejsou, protože jsou v úvodní znělce parádní sestřihy a některé díly mohly být parádní. Za mě dávám seriálu 70% :) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama