Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ostýchavý gynekolog Lee tajně miluje právničku Alex. Zdá se ale, že zůstane jen jeho tajným snem. Pak se jednoho dne osudově zraní na józe a musí strávit několik dní na invalidním vozíku. Protože zjistí, že na vozíčku má ke své vyvolené daleko blíž, rozhodne se i nadále hrát handicapovaného. Jenže tím celou situaci pořádně zamotá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

V čem je rozdíl mezi 40 LET PANIC a tímto filmem? Filmy o samotářských čtyřicátnících jsou jednoduché, zábavné, půvabné a milé, ale v tomto jedna drobná lež, či spíše podvod, způsobí nečekané komplikace. Na rozdíl od pánů režisérů Kevina Smithe (CLERKS) a Judda Appatowa (40 LET PANIC) si Edoardo Ponti nedokázal účelně pohrát s ústředním tématem. Také zde chyběly momenty velkých pravd, tak jak to umí právě výše zmínění režiséři. Zda-li se měl Ponti věnovat problematice úspěšných i pohledných mužů a jejich trablům s navazováním a udržením vztahu nebo vyzdvižení postavení handicapovaného jedince ve společnosti a jejich odvahy v boji se sebou samým i proti většinové společnosti, těžko říci. ()

xstar 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná úchylka, kde sa hlavná postava (Sasha Alexander) hneď na začiatku vyspí s mexikánom v nejakom prepravnom kontajnere a potom scenáristi sa ju snažia ukázať v dobrom svetle, kde sa hra na citlivú apod. no žiaľ márne. Námet by to bol dobrý, keby tam nebola vyššie uvedená scéna a pár iných trápnych maličkosti. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

zvláštním způsobem zábavná a vtipná komedie. Ona se snaží být vtipná prvoplánovitě, ale je spíš úsměvná až v druhém plánu, ty okaté vtípky moc nefungují. Přesto mě to bavilo, smál jsem se a tu a tam nad některými scénami kroutil hlavou. Povedené obsazení. Ústřední pár s chlápkem co působí jako Ken za zenitem, jeho tetička, výborná Sasha Alexander, její potrhlá ségra a velrybí švagr. Jo. Je to sranda. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Už chyběly jen prsa a výkaly, aby to byla klasická blbá komedie. No, zas tu navíc byli lidé "hendykepovaní" a jejich vtipné příběhy ze života. Většině z nich chyběl mozek. Což je v komediích dost problém, protože bez inteligence nemůže být vtip vtipem. Pro mě je Lež má krátké nohy neuvěitelně nudná, zdlouhavá a hlavně nevtipná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama