Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl krimi, napůl FF o vlkodlačím muži. Co se toho motivu týče, tak je to v hororu dost nevyužitý. I tak jenom obyčejný béčko s dobrým námětem, ale ne už tak scénářem. Akční scény suprově přehnaný, krve tam taky bylo dost a i když bych o dvojku nestál, tak ten zvrat a otevřenej konec nebyl nejhorší. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že jsem dlouho neviděl žádný film o vlkodlacích. Tak jsem si nějaké našel, od roku 2000, neměl jsem chuť na nějaký starší, který má efekty jako TV game. Jenže všechny měly žánr komedie. Až na Wer, tak jsem si to stáhl a nelitoval jsem. Na tomhle filmu se mi snad všechno líbilo - mrazivá atmosféra, příběh, dokonce i FF. Jen vlkodlaci by mohli dostat nějaký update, aby vypadali více jako vlci, než lidi. Alespoň na imdb to má obstojnějších 6.3. Za mě 90%. Strašidelnost 1/4 Brutalita 1/4 ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinka je napadnutá pri kempovaní a pri útoku to vyzeralo na zviera ale matka vypovedala že to bol človek.Netrvalo dlho a jedného muža obvinili a začala ho obhajovať právnička.Začala pátrať po pravde,lebo jej sa nezdalo,že to spravil práve obvinený. Ked ho bola navštíviť,sa tam strhla totálne pre mňa nepochopená situácia,obvinený akože napadol právničku a bola plná miestnosť policajtov ale vtrhol tam jej spoločník ktorý išiel ju išiel brániť a v tej chvíli to pripadalo nelogické,nedomyslené a aj divné len takýchto nedomyslených scén je tu veľa.Keď prezerali zohavené telo v márnici,urobilo to na mňa dojem,lebo to bolo dobre na snímané a hlavne do detailov ukázané.Dve scénky boli riadne rýchle,krvavé a mali silné vlkodlácke grády.Ale aj tak sa nemôžem ubrániť silno chaotickému dojmu z tohoto filmu.Lebo neviem o tom,že by bol vlkodlak nesmrtelný. Toľko krát dostal guľkou do tela a on si veselo likvidoval ďalších policajtov. Tento film by bol parádny,keby jeho celkové spracovanie,bolo schopnejšie,domyslenejšie a držalo sa viacej logiky ako nezmyslov.Tento film je pre Mac jeden z najrozporuplnejších filmov,aké som kedy videl.Páčila sa mi tá drsnosť,efektné zabíjanie a zaujímavý príbeh. Ale štvala ma nesmrteľnosť hlavného záporaka,veľa nelogickosti okolo scen a bezzubosť polície. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

"Haulink da wervolf, haulink on da můn a wyšperink in darkes in maj bady blady kůl" Neotřele natočený snímek, míchající FF záběry s dokumentární kamerou, nabízí pohled do vyšetřovaní neobvyklého případu brutální vraždy mladé rodiny. Příběh nás zavede do Francie, do okolí města Lyon, kde sami brzy přijdeme na stopu čehosi nekalého. Jak už název napovídá, nejedná se o životopis Jana Wericha, nýbrž o důstojné oživení vlkodlačí legendy. První polovina je celkem solidně odvyprávěný příběh, rovněž i řádění Wericha, pardon, wervolfa, stojí za to, nicméně, děsivost je prakticky nulová a strhující finále nemá vůbec žádný drajv, takže klidně mohlo jít o příběh výše zmíněné legendy české kinematografie. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatej wolfcop. To sice byla taky chujovina ale ta se aspoň nebrala vážně. Tohle se snaží tvářit zatraceně drsně, ale to je tak všechno. Jako instruktážní video pro Karkulky možná dobrý, ale jako plnohodnotný hororový film to rozhodně neobstojí. Navíc hlavní vlkouš vypadá strašně a působí spíš vtipně. Veškerá akce se odehrává ve tmě takže je piču vidět a kromě toho to má úplně šílenej střih. Karkulky všech zemí spojte se a vyhubte ty chlupatý zmrdy co vylejzaj za ouplňku jak žížaly po dešti. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama