Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je jasný, že takovejhle syrovej humor se nemůže líbit všem. Pozorovat dědka jak s visícíma koulema nahání ženský asi upjatý chlapci či jemnocitný dámičky úplně nedocení, ale my prasat obecný z minusovým íqvé děláme radostí bublinky do půlitru piva, který při filmech usrkáváme a smíchujem při každý sexistický či šílený akci kterou tam dědek s faganem rozjiždí a že se ani jeden z nich nespokojil s minimem je jen a jen plus. Konečně jsem našel do stáří svůj vzor. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, ač ho mám celkem rád, v tomto filmu jako starej dědek nepředvádí ale vůbec nic světobornýho, natož vtipnýho. Je teda pravda, že nejsem fanda Jackass, ale tento film mě nudil tak moc, že už ani nechci nikdy znovu dokoukat konec, kterej jsem prospal...10% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se dá doopravdy říct Jackass The movie, ne jako ty ostatní sestříhy vtípků. Sice to asi nedosahuje takovejch kvalit, jako když ty kousky dělá víc lidí, ale Johnny Knoxville v roli senilního dědy si to vychutnal dobře, může si dovolit cokoli, s tim, že na něj nikdo nemůže, kdo by chtěl zbít 80-letýho dědka. A já se bavil víceméně celej film (posrání v restauraci, striptýz v baru, nákup v McDrivu), paráda. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak tohle se tentokrát Jackass povedlo. Hlavně kvůli tomu, že tam nejsou ty totální nechuťárny, ale pěkně skrytou kamerou zachycený úchylárny. Dělání si srandy z lidí je to, co se mi na Jackass dycky líbilo nejvíc, takže si to zaslouží vyšší hodnocení, než všechny předchozí Jackass počiny. Takhle má vypadat správná drsná skrytá kamera, né ty suchárny, co vidíváme v televizi... K dobru je tam i to, že to má docela i nějakej děj. A ten kluk se taky pěkně zapojil... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tým okolo Jackassu zkoumá po boratovsku současnou Ameriku. Škoda jen, že všechny scény nejsou tak dokonalé, jako ta s volbou dětské miss. Jinak by to byla vynikající (sebe)reflexe... Podivný postmoderní hybrid road movie, skryté kamery a nezávislé komedie, kde vlastně překvapivě chybělo víc humorných scén... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)
  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama