foto

Jeff Tremaine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeffery James "Jeff" Tremaine je americký filmový a televizní producent/režisér a spolu s Johnny Knoxvillem a Spike Jonze jeden z tvůrců JACKASS MTV. Režíroval seriál i všechny filmy JACKASS, WILDBOYZ a seriál plný kaskadérských kousků NITRO CIRCUS. Tremaine je bývalý redaktor časopisu Big Brother, bývalý umělecký ředitel vlivného BMX magazínu GO a bývalý profesionální jezdec BMX.

V roce 1985 vystudoval Walt Whitman High School. Jeff také navštěvoval Washington University v St Louis, kde absolvoval v roce 1989 a získal titul v oboru výtvarného umění. V letech 1989/90 Tremaine stál u zrodu krátce trvající skupiny Milk, spolu s Lewmanem (kytara), Jenkinsem (baskytara) a BMX jezdcem RL Osbornem (bicí). Milk dosáhl na celém světě kultovní status mezi skateboardisty.

Tremaine vzal práci jako umělecký a redakční editor v magazínu Big Brother v roce 1992. Během této doby Tremaine přišel do kontaktu s některými osobnostmi ve světě skateboardingu, včetně Carnie Dave, Chrise Pontiuse a později i se Steva-O na Big Brother party. Tremaine také pracoval v Big Brother s budoucími Jackass a Wildboyz členy Dimitry Elyashkevichem a Rickem Kosickem. Společně s Dave Carnie, Johnny Knoxvillem, Bamem Margerou a spolupracovníky z Big Brother vytvořil televizní seriál JACKASS MTV.

Po ukončení seriálu JACKASS vytvořil Tremaine spolu s Pontiusem a Stevem-O spinn-off seriálu s názvem WILDBOYZ. V roce 2010 se sešla opět celá parta a natočila JACKASS 3D.

Petr "gavosh" Gavurník

Režijní filmografie

2017 Jackass 4
2015 Revenge of the Jocks
Swerved (TV seriál)
2014 Jackass: Děda Mizera .5
2013 Jackass: Děda Mizera
2010 Jackass 3
2006 Jackass 2
2005 Jackass: Gumball Rally (TV film)
2004 Jackass 2
2002 Jackass: Film
2000 Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)
1999 Boob

Dokumentární

2011 Jackass 3.5
2009 30 for 30 (TV seriál)
2007 Jackass 2.5
2003 Wildboyz (TV seriál)

TV pořady

2012 Loiter Squad (TV pořad)
2009 Nitro Circus (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2015 Swerved (TV seriál)
2014 Jackass: Děda Mizera .5
2013 Jackass: Děda Mizera
2006 Jackass 2
2005 Jackass Presents: Murderball (TV film)

Dokumentární

2002 Film o filmu Jackass (TV film)

Herecká filmografie

2015 Swerved (TV seriál)
2010 Jackass 3
2008 Jackass World 24 Hour Takeover (TV film)
2006 Ultimate Predator
2005 Jackass: Gumball Rally (TV film)
2002 CKY 4 Latest & Greatest
Jackass: Film
2000 Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)
Jackass: Volume 1

Dokumentární

2012 Nitro Circus
2011 Ryan Dunn Tribute Special (TV film)
2009 Steve-O: Demise and Rise (TV film)
30 for 30 (TV seriál)
2007 Jackass 2.5
Man Who Souled the World, The
2006 Jak se dělal Jackass 2
2004 Steve-O: The Early Years
2003 Wildboyz (TV seriál)
2002 Film o filmu Jackass (TV film)

TV pořady

2012 Loiter Squad (TV pořad)
2009 Nitro Circus (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Weezer - "Memories" (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace