Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felicity si uvědomí, že maskovaná blondýna v černém nechrání Olivera, ale Laurel. Oliverovi se ji podaří chytit. Když ji odmaskuje, zjistí, že je to Laurelina sestra Sára, jeho bývalá milenka, která měla být mrtvá. V Glades se objeví samozvaný vůdce komunity, který si říká Starosta. Chce vládnout celému městu a Arrow ho musí zneškodnit. Oliver konečně nalezne společnou řeč s Bloodem, když mu navrhne uspořádat výkup zbraní z Glades, který bude sám financovat. Laurel začíná mít problémy s alkoholem. (TV Fanda)

(více)

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Sara Lanceová/Black Canary (Caity Lotz) při boji s nindžy pronese větu "You should be mindful of your surroundings", česky "Měl bys vnímat své okolí". Podobnou větu vyslovil Ra's al Ghul (Liam Neeson) ve filmu Batman začíná (2005) při výcviku s Brucem Waynem (Christian Bale). (Shadowspark)
  • Epizoda se jmenuje League of Assassins, česky Liga zabijáků, což je podruhé, kdy se fiktivní skupina stejného názvu z DC Comics objevuje v akčně hrané verzi filmu či seriálu. Poprvé se tato skupina objevila ve filmech Batman začíná (2005) a Temný rytíř povstal (2012) pod jménem League of Shadows, neboli Liga stínů. (Shadowspark)

Reklama

Reklama