Reklama

Reklama

Divoký víkend Beara Gryllse

(seriál)
  • Česko Bearův víkend v divočině se Stephenem Fryem (více)

Obsahy(1)

Tentokrát si specialista na přežití v divočině Bears Grylls zve do svého světa slavné osobnosti, které nemají s divokými končinami naší planety žádné zkušenosti a společně prožívají dobrodružný víkend mimo civilizaci. (sator)

Recenze (5)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

"Beta" Grylls společně s "městskými" celebritami, které se rozhodly, ať již dobrovolně, nebo ne, plazit se společně s Bearem blátem i skákat ze skal. Vtipné, s ještě roztřepanější kamerou, a ne tak přehnané jako v Ultimate Survivalu. Přesto jde z části o "jiný pohled" na známé celebrity, a tím i jejich sebe prezentaci. Ale to mně osobně nevadí díky komediální stránce, která oproti jiným dokumentům přináší svěží změnu. Pozorovat celebrity, které se v životě nedostaly z města, je sranda. Ke konci každého dílu najdeme i krátké osobní okénko dané celebrity. 75 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Je to na zváženie, či dvojdielny dokument nazvať seriálom. Ale škoda, že to nemalo dielov viac, aj ked to boli len také rýchlozostupy. Hodnotenie: 80% ()

Indy21 

všechny recenze uživatele

Další věcička od Beara. je spíš oddechová záležitost a někdy i na zasmání. Jinak spokojenost s tím to pořadem. ()

Sharlis odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútny odpad. So survivalom to nemá nič spoločné, toto je obyčajná reality show. Bear sa akurát 45 minút prechádza s celebritou, ktorá rozpráva o svojom živote. V každej časti je segment, kde nastane prekážka, ktorú akože celebrita nevie zdolať, ale potom sa prekoná a zvládne to (napr. strach z výšok a podobne), potom nasleduje 5 minút motivačné okienko, kde mi Miranda Hart rozpráva aký mala ťažký život a ako jej 2 dni s Gryllsom v mestskom parku otvorili nové rozhľady. Koncept je rovnaký ako Running the WIld, ktorý práve beží na TBC alebo kde. 2 dni s celebritou, všetko pripravené scény, prosím vás Jonathan Ross tam v "náročnych survival podmienkach" chodí v pyžame, no koho toto kurva zaujíma... ďalšieho Beara Gryllsa už rozhodne sledovať nebudem, zmenil sa na acting bábku. Najviac ma zabili tie prestrihy a reklamy na Wallmart, kde mi Grylls hovorí, aby som si vo Walmarte kúpil nož na survival :-( Tak to dopadol... ()

Reklama

Reklama