Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už celé generácie detí v mestečku Summerset počúvajú pred spaním príbeh o zlej čarodejnici zvanej Wicked, ktorá žila v neďalekom lese a živila sa deťmi, čo jej zabezpečovala večnú mladosť. Pre dnešnú generáciu mladých ľudí je to už len folklór. Blíži sa Halloween a osemnásťročný Zach sa spolu so svojimi priateľmi rozhodol vydať do lesa a vypátrať dom, v ktorom vraj tá čarodejnica bývala. Čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že na každej legende je minimálne zrnko pravdy. Bosorka sa totiž vrátila a detičky má stále zo všetkého najradšej... (beso74)

(více)

Recenze (63)

peiton 

všechny recenze uživatele

A zase to tu máme..,Stále sa opakujúca partička prihlúplych teenagerov ide riešiť veci nevídané (v tomto prípade),alebo sa ocitnú v neriešiteľnej situácii.. .Tento horor s prívlastkom akční tak to už vôbec nie ma nudil a to tak veľmi,že som musela niektoré pasáže preskočiť.Hrôza a des,no v inom slova zmysle.Najviac ma dostali naši hrdinovia skrývajúc sa v kríkoch a pritom si svietiach baterkou.Akože palec hore :) Slabé 2 hviezdy za vcelku slušný nápad,no už horšie podanie a spracovanie.Celé mi to prišlo ako nevydarený remake alebo skôr pokračovanie čarodejnice s Blair. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Peter Winther si vzal dobrý příběh na kterém se dalo stavět. Také čarodejnici udělal dobrou. Ošklivou, zlou, nešetřící nikoho a prahnoucí po věčné kráse a mládí. Peter Winther měl základ na fakt dobrý horor, který se mohl řadit mezi ty lepší a od kterého si hodně lidí, včetně mě, určitě slibovalo celkem dost. A co s tím Winther udělal? Totálně to posral! Udělal sice vcelku dobrý začátek. Udělal fakt dobré úvodní titulky slibující temnou, až děsuplnou atmosféru. Nicméně pak mu scénář asi vzala asi jeho dcera a udělala z následujících 50min, až na malé vyjímky, skoro až jakousi verzi Hannah Montany s píchajícíma teenagerama a opodál se koupajícíma dalšíma. Poté se Winther dostal do zamčeného pokoje, sebral jí scénář a konečně se začalo něco dít. To, že by se to dalo sestříhat do poloviny stopáže (jako celý film) a vyšlo by to podstatně lépe, ho nezajímalo. Naopak nám tam dal dva idiotské policajty a hlavním hercům inteligenci potkana běhajícím na kolotoči pro hlodavce. A to potkana ještě i urážím. Také si Winther myslel, že jsme naprostí idioti a nevšimnem si, že v jednom záběru jsou dveře jednokřídlé a bílé, ale v dalším záběru dvojkřídlé a hnědé. Ještě tam zapomněl člena štábu. Já v hororech dokáži přimhrouřit oči nad opravdu dosti věcma, ale tady to nejde, jelikož bych si připadal opravdu jako idiot, za kterého mě Winther asi má. P.S.: Musím ale uznat, že ten mlýnek byl skvělý. :D ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je velice subjektivní, jelikož mám čarodějnice dost rád a přiznám se, že jsem vlastně žádný o nich neviděl, proto jsem byl vcelku příjemně překvapený. Samozřejmě ale vím, že má tento film spoustu nesmyslností, které film (který čerpá z dobrého nápadu) tlačí ke dnu. Jako největší blbost, která podle mě měla být ihned odstraněna byla moc dlouhá stopáž, každopádně mě to vynahradila skvěle vyzobrazená čarodějnice - dlouhou dobu jsem neviděl tak dobrou zápornou postavu. Za normálních okolností tomu dávám tři hzvězdičky, ale kvůli nízkému hodnocení, budiž to dar. Hodnotím 70% ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Nekonečně zdlouhavý film, kde už v jeho prostředku začnete pomalu šilhat očima po hodinkách, kolik že to ještě zbývá času do konce této slátaniny. Scénář je napsán bez sebemenšího smysluplnějšího děje a z neustále se opakovaných scén bez špetku inovace, si budete za chvíli připadat jako byste byli mučeni přímo vy na úkor samotného herecky nehereckého obsazení. Závěr je klasické klišé stokrát jinak a tak film od odpadu zachránila jen snad Diana Hooper v roli Sammy, která se mi líbila a mlýnek na maso, který mi tak jako jediný utkvěl v hlavě. Což je na tak poměrně dlouhý film zatraceně strašně málo. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Partička kamarátov sa vyberie navštíviť strašidelný dom škaredej čarodejnice, a samozrejme sa im to vypomstí. Bosorka sa totiž rozhodla urobiť niečo so svojou vizážou, aby sa na ňu dalo aspoň pozerať, a tak sa rozhodne, že si teenagerov ponaháňa po lese, pár krát ich začaruje, pár krát si zalieta, objaví a zmizne, prípadne si našich chudákov pomelie v mlynčeku, aby si pochutnala na čarovnom elixíre a kúsok opeknela. No, napokon z nej bude celkom kočka (teda až na tie tesáky, ktoré by som jej najradšej povyrážal). Pre mňa fajnový hororík, proste také zábavné béčko so sympatickými hercami. Vlastne spĺňa všetky štandardy: Najprv sa zoznámime s postavami, potom si niekde vyrazia, do toho nejaký sexíček a dialógy o hovne, potom sa objaví škaredá mrcha a je to naháňačka a boj o život s nejakými tými harry-potterovskými blbinkami. Tak akurát na zabitie času, ale aspoň je to celkom dobre zvládnutá novinka, ktorá dokáže baviť a ktorú som nemal problém dopozerať. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Když Zach (Justin Deeley) se svým bratrem (Devon Werkheiser) vyráží ve sklepě dveře, jsou dveře jednokřídlé a bílé. Když je ale vyrazí, jsou dvojkřídlé, hnědé a na místě, kde bylo zábradlí, je nyní kamenná zeď. Taktéž je vidět člen štábu. (Litsarch)

Reklama

Reklama