Reklama

Reklama

Tell

(festivalový název)
  • USA Tell
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2012, 33 min

Režie:

Ryan Connolly

Scénář:

Ryan Connolly

Kamera:

Ryan Connolly

Hrají:

Shana Eva

Obsahy(1)

Mladý muž po manželskej hádke nezvláda situáciu a rozhodne sa ukončiť partnerské trápenie. Smrťou manželky sa však nočné mory ani zďaleka nekončia. (*CARNIFEX*)

Recenze (26)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Během půl hodinky uvidíte, jak Itálie v domácnosti skončí kladivkem mezi vočima staré, po čemž budou následovat povražední patálie jako úklid, přeludy, fízlové.....no neskončí to dobře. :) Pokud by jste měli chuť na něco podobného v celovečeráku, doporučuju postarší věc Mělký hrob, která je ale značně odlehčená černým humorem. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Někteří lidi by fakt vraždit neměli, jelikož to jsou takoví looseři, že jim to prostě nemůže projít. Chlapík už nesnese že koule u nich doma nosí přítelkyně a tak, aby srovnal skore ve hře - Kdo je tu šéf - vybaví se kladivem a své lepší polovičce jednu flákne. Kladivem po palici to je pádný argument navíc smrtící a žena tak alespoň vypustí asi dva litry krve po okolí, ať má ten parchant co uklízet. Tak a teď se zbavit těla. Jenže to není tak jednoduché jak se to ve filmech zdá a náš nesympatický killer zjistí co je to ta pravá fantasmagorie a pojem nevítaná návštěva také dostane novej význam. Za dva tisíce dostanete půl hodiny kvalitní řemeslnické práce a já osobně se rád mrknu na další kraťas Connollovic kluka. Na rozdíl od padoucha má dle všeho koule. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zbytočne zdĺhavý mini-horor o trapošovi, ktorý si manželku pomýli s klincom a utlčie ju kladivkom. A ako naschvál ju nemôže v kľude odpratať, keďže je vyrušovaný a okrem toho aj on sám pôsobí akosi mentálne spomalene. Je to prakticky jedna sympatická hororová scénka, s celkom dobrou atmosférou, ktorá však bohužiaľ neponúkne nič viac a okrem predvídateľnosti je to miestami aj nuda, navyše s nepresvedčivými postavami. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Prijemny, mrazivy hororovy thriler zo spravnou davkou atmosfery, kde to pomalicky hustne, kazdou ubiehajucou minutou. Kladivo, ako vrazedny nastroj na umlcanie zeny, je tiez sposob, ako sprovodit cloveka z rise zivych do naruce smrti. Ake je z toho ponaucenie? Niekto rad na ukludnenie pouzije tabletky a niekto sa s tym neserie a pouzije umlcovaci prostriedok, aby tak ukojil v sebe hnev, ktory nemoze v sebe udrzat pod zamkou:) Zo zaciatku som si myslel, ze je to na kratas pridlhy cas minutaze, ale to bol omyl a cas mi rychlo prebleskol az do finale bez vaznejsich zadrhelov, ktore by ma ubijali, co tam vlastne robia. Pre mna osobne to bolo prekvapenie v kladnom zmysle slova a som rad, ze som na film narazil, len stastnou nahodou, ked som sa brodil internetovymi strankami, ci nahodou na nieco zaujimave nenarazim. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice nejsem žádný vrah, ale věřím, že když už člověk někoho „kuchne“, tak se mu ve většině případů psychika zhroutí jako domeček z karet. Tento středometrážní kousek nemá sice zrovna dvakrát originální pointu, ale Ryan Connolly dokázal dle mého vytěžit z minima maximum. Mělo to slušnou atmosféru i gradující finále, nějak zvlášť jsem se u toho nenudil, nechyběla krev ani trocha toho potřebného „psycha“ – takže v mých očích jde každopádně o lepší průměr. 60% ()

Zajímavosti (4)

  • Celý snímek vyšel přibližně na dva tisíce amerických dolarů. (Chipsonator)
  • Film s minimálním rozpočtem se natáčel výhradně s přáteli a rodinnými příslušníky. (HellFire)
  • K natočení celého filmu byla požita kamera Canon XL H1. (HellFire)

Reklama

Reklama