Reklama

Reklama

Recenze (12)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Mara nie je vôbec blbá. Má totiž to atmo upnutie, no kľučové scény stiahnu kapucu, ktorá odhalí rozpočet. Vkusná minutáž ( napriek prebytku blúdenia a povzdychov a ...) na diváka pôsobí triezvo a naopak, zbytočné fake prekrvenie úspešne tlmí celkový feel. Dúfam ale, že Angelicu " MARAJENNY" Jahnsson tak skoro na obrazovke neuvidím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V naší, v naší, v naší ruině straší, tak pojďme domů braši, jsme v strašidelný kaši. Jenže jestli tady někdo strašil, tak to byly dvě odpudivé Seveřanky, které si režisér vybral na sjezdu Ústředního výboru Strany skandinávských meger (SSM). Korunu tomu nasadila jedna z nich, když se ukázala na kameru v tangách, které ale vzhledem k jejím proporcím ani tanga být nemusely. Jo, byla tu taky nějaká pani, co se čas od času zjevila a pár lidí tu vyděšeně pobíhalo po švédské skaale, ale jestli mi něco utkvělo v paměti, byly to ty (ne)tanga. No a nakonec se stejně ukázalo, že -SPOILER- vědecky vzato Bílá pani neexistuje, a co když tu je, neexistuje..........10% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZAČALO TO V SOBOTU. BĚHEM PÁRTY...“ /// Bylo jich pět… Úvodní půlhoďka je zbytečně dlouhým úvodem do děje. Naštěstí pak se nám to snažej vynahradit. Dlouhá pasáž plná bloumání po baráku s míhající se osobou v pozadí je napínavě zábavná. Vzhledem k počtu patrně nebudete vočekávat tupou vyvražďovačku, což by mohla bejt taky dobrá zpráva. Jde spíš vo takový malý komorní thrillerový nahánění hrůzy, u kterýho se bojim bojim. I když je pravda, že ta blondýna je zajímavější v koupelně, než v noční barabizně, ale to jen tak pro vodlehčení… S husí kůží po těle si říkám, že už by kurva někdo někdy mohl sepsat příručku, jak se maj osoby chovat, když maj strach – pro tu blondýnu samozřejmě. Já to vím. Sedět a držet hubu! Ne moc drahá, přesto funkční jednohubka, nahánějící strach tím, jak se někdo bojí. A překvapivě ujde i závěrečná pointa! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Psychiatr mě vyzval ke konfrontaci démonů. 2.) Maminka má skříňku plnou prášíčků... 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, Bože, Bože...76 minut totální nudy, přísahám. Celý film se nic nedělo! Navíc ve filmu si zahrálo panoptikum zrůd, tedy 5 ošklivých neherců. Jeden megatlusťoch, jedna s pletí jako rašple, jeden s vyjeveným ksichtem, další tlustá bandaska a blbá psychopatická blondýna, co si myslí, že krasavice. Prostě HNUS, velebnosti! A já blbec tuhle sračku stahoval na BLU RAY! ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Dle názvu jsem očekával další film točící se kolem spankové paralýzy a že, o5 nabídne démonickou bytost Maru. Místo toho jsem dostal ukázkovou amatérskou nízkorozpočtovou sračku kde i zdánlivě přijatelných 76minut se dá jen stěží dokoukat. Prostě nuda jako prase. Snažil sebevíc abych na filmu našel byť jen jednu věc kterou bych mohl ocenit a udělil filmu aspoň tu jednu ušmudlanou hvězdu. Marně. Tahle Mara letí do odpadu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama