Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Firebug 

všechny recenze uživatele

Zaujal prvotní nápad, nicméně s provedením to bylo o něco horší. Nějak mi ale jsou proti srsti ty monstrózní americké párty, kde se řízeně demoluje barák a postavám jsem nějak nepřišel na chuť. I tak se ale daří budovat relativně hutnou atmosféru plnou nejistoty. Fajn je, že se každá ze 3 postav s nastalou situací vypořádává po svém (holčina vede). Trochu jsem byl zmaten zákonitostmi oné anomálie a hodně mě vykolejil (avšak v pozitivním smyslu) závěr, o kterém ale bez spoilerů nemohu nic napsat. Ten to nicméně vytáhl na trošku horší 3*. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Teen párty film, kterej nerušil žádnejma hovadskejma dialogama a prostě jenom plynul. Do tý doby než na řadu přišlo to velký sci-fi. S tim totiž začal přicházet i trošku chaos. Že se začali objevovat a mizet jejich kopie z jiný dimenze a zřejmě? se snažili nahradit jejich místo. Očekávání obrovský, co se vlastně bude dít až na sebe všichni narazej. No bohužel nic extra překvapujícího. Takže jsem vlastně ani nepřišel na to, jaká měla bejt pointa, podle mýho totiž vůbec žádná. Jedinej kdo na tom vydělal, tak byl hlavní hrdina, kterej jako první přišel na to, jak to celý funguje a za to já mu můžu dát +1, ale to je tak všechno. ()

Reklama

Murrro 

všechny recenze uživatele

Naozaj? Naozaj mi niekto ukradol nápad na existenciálnu drámu a vytesal z neho jedno z najinteligentnejších teenage sci-fi-čiek, aké som kedy videl? A to až do tej miery, že dokážem privrieť oči nad milostnou líniou dvoch najhoršie napísaných spomedzi všetkých charakterov? Že dokážem odpustiť rozpačitý úvod aj meteorit ako "rozbušku"? Že sa nebojím označiť záver za podarene masakrálny, vrátane tej časti, v ktorej - rovnako ako J*A*S*M - vidím cynickú pointu? A že sa začínam obávať, či som do scenáristického editora neťukal ja sám, ku ktorému sa každým black-outom prib... Do riti! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to výborný!! Vůbec sem nevěděl, dočeho jdu ... Jedinný, co jsem si přečetl bylo "...přátelé jdou společně na velkou párty..." , nebo něco takovýho ... Začátek klasika, prostředek fakt napínavá jízda ... pak to tak nějak stagnovalo, ale úplnej závěr ... Bože!! Chjo, no nic, zakryl jsem sioči jako malej chlapeček, kterýmu rodičové zakázali se podívat na scénu ve filmu s hvězdičkou za komančů a dělám, že "to" tam není ... Zajímavej film, navíc kozičky, hezký holky,skvělá hudba, občas sranda, občas napětí ... Milé překvapení ... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoilery (byť ne úplně na plnou hubu řečené), protože bez nich nelze vyjádřit, co mi na filmu vadilo, případně čím je film zajímavý. Takže číst raději až po zhlédnutí! Nejlepší navíc bude, když o filmu budete před projekcí vědět co nejméně. Zhruba 97 procent stopáže se jedná o originální snímek, který i přes poměrně komplikovanou dějovou linii drží pohromadě, dává smysl (což je co říct, protože netradiční nadpřirozený fenomén, s kterým se hrdinové utkávají, by lecjaký scenárista lehce domotal) a jasně vede k působivé koncovce, po které žádná z postav nebude jako dřív (a některé vůbec nebudou, hehe). Ale prd, protože po oné působivé koncovce přijde nastavený závěr, který jde úplně mimo dosavadní ladění filmu a navíc je i morálně značně sporný (to, jak se vyřeší linie Davida a Jill). Opravdu mě to mrzí, protože pár minut před koncem jsem byl vyloženě nadšený, ale tenhle "nebudu-přesně-říkat-co" prostě do jisté míry zničil to, co film celou předchozí dobu budoval. A taková pěkná tragédie z toho mohla bejt ... :-( Hodnocení dávám přesto poměrně vysoké, neboť se rozhodně jedná o zajímavý, výtečně natočený, originální film. Edit: S odstupem pár hodin jsem schopný těch posledních pár minut ocenit jako poměrně troufalou, cynickou pointu, která v hollywoodských filmech vůbec není běžná (ze situace nejvíce vytěží postava, která se zachovala nejhůře). Takový nápad se mi s odstupem vlastně i docela líbí, přesto si ale myslím, že k němu snímek dospěl jen díky popření jasných pravidel onoho nadpřirozeného fenoménu ... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě. (Cheeker)

Reklama

Reklama