Reklama

Reklama

Sword Art Online

(seriál)
  • Japonsko Sôdo Âto Onrain (více)
Trailer 2
Japonsko, (2012–2020), 37 h 59 min (Minutáž: 23–48 min)

Režie:

Jošijuki Fudžiwara, Tomohiko Itó, Manabu Ono, Takaši Sakuma (více)

Předloha:

Reki Kawahara (kniha)

Hrají:

Kóiči Jamadera, Takehito Kojasu, Ken Narita, Tomokazu Seki, Jošicugu Macuoka, Natalie Hoover, Cherami Leigh, Ajahi Takagaki, Tóru Ókawa, Terujuki Tanzawa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

Videohra díky nové technologii umožňuje ovládání herních avatarů vlastním tělem v reálném světě. Ale má to háček. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (112)

Gucak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jako pro hráče bylo toto anime povinností. Myšlenka hry kterou hrajete sami za sebe je skvělá. Rád bych jí zažil, ale prosím bez té druhé strany mince. Ta spočívá v tom, že když umřete ve hře umřete i v realitě. Welcome to the new Hunger Games ! O příběh je postaráno. A ta hudba co je použita při bojích :3 ! HUSINA ! I openingy jsou skvělé. Hlavně od Eir Aoi - Ignite. Poslouchám do teď. Doporučuji. 5*. Oblíbené postavy : Asuna, Kirito ()

Hem.m

všechny recenze uživatele

Slíbil jsem, že se na aspoň jeden díl podívám, slib jsem nyní dodržel.. Seriál pokud drží stejné tempo i v ostatním dílech jako v prvním díle, tak je určitě dobrý, ale bohužel tento žánr já moc rád nemám a proto jsem se podíval jen na jeden díl, jen kvůli slibu, ale pro ty co to zajímá takové téma, tak bych určitě řekl, že je to zajímat bude.. ()

Reklama

Angelos 

všechny recenze uživatele

Mne osobně změna seriálu po 14 díle neprišla tak drastická, abych nějak významně snižoval hodnocení. Jako celek mi to přišlo výborné, a i přestože bych našel pár okamžiků, kdy mě to tolik nebavilo, tak dám plné hodnocení. Velmi originální nápad s geniální myšlenkou smrt ve hře = smrt i v reálném životě, jsem ještě neviděl a NerveGear by mohl být budoucností herních konzolí :D ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

To je tak neskutecne sladky, az je to nudny. Dokoukal jsem to s vypetim vsech sil, ale po cely serial jsem si neodpustil spoustu sarkastickych a detinskych poznamek. Nema to zadny napad nebo pointu, ktera by vas dostala, nema to uzasny scenar, nema to prehledne a pekne boje. I ta romantika je takova nedotazena, i kdyz chapu, ze trinactky z ni budou mit vlhky sny. A i kdyz je tam primo hektolitr slz, neni to vubec smutny nebo dojemny. Pro me je to naprosty a sedy prumer, kdy si na to pristi rok ani nevzpomenu, ze jsem to videl. Pred tim jsem videl novejsi verzi FMA a tohle se s nim nemuze ani v nejmensim rovnat. ()

ptsd 

všechny recenze uživatele

MMORPG ve které když zemře váš avatar zemřete i vy? Zde to funguje dokonale. Animace je povedená stejně tak i soundtrack, který naprosto sedí k dané scéně. Vše se točí kolem Kirita, nejsilnějšího hráče a jeho milované Asuny při snaze uniknout z virtuálního světa do reálného. Postav se v anime vyskytuje spousta, ale nedostávají tolik prostoru, nechybí dějové zvraty, romance, akce i smutnější chvíle. Za mě kandidát na nejlepší anime roku 2012. ()

Galerie (1 093)

Zajímavosti (12)

  • První ze dvou úvodních písní „Crossing field“ nazpívala zpěvačka LiSA. Poslední ze dvou úvodních písní „Innocence" nazpívala zpěvačka Aoi Eir. (CarnTheNunya)
  • Druhou sezonu lze v původní Light-novele napsané Rekim Kawaharou nalézt jako pátý a šestý svazek pod názvem "Phantom Bullet", v českém názvu "Fantomová kulka". (ČSFD)
  • Úvodní skladbou seriálu do 14. epizody je píseň "Crossing Field" japonské zpěvačky Risy Oribe, a skladbou znějící v závěrečných titulcích je píseň "Yume Sekai" taktéž japonské zpěvačky a anime dabérky Haruky Tomatsuové. Od 15. epizody seriálu výše se o průvodní píseň "Innocence" postarala japonská zpěvačka Eir Aoi a o závěrečnou píseň "Overfly" zpěvačka Luna Haruna. (Conspi)

Reklama

Reklama