Reklama

Reklama

太极2:英雄崛起

  • Čína Tai ji 2 Ying xiong jue qi (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak toto malo byť vyvrcholenie príbehu? Čakal som, že sa tam zíde všetko pozitívne z jedničky v lepšom a väčšom štýle. Lenže ono je to práve naopak. Je to komornejšie ( rozumej menej akčné ) a menej vtipné a uletené. Záverečné posledné sekundy dávajú najavo, že príbeh zrejme ešte neskončil a dáva znamenie na lepšie ( filmové ) zajtrajšky. Je tomu však už 6 rokov, takže zrejme nedúfajme. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak tato druhá část je v podstatě to samé, co ta první. Nedočkal jsem se žádného velkolepého finále, ale i tak mám pocit, že to bylo o málo lepší než první film. A nebo taky ne. Rozhodně jsem se však zasmál u některých úsměvných scén, z nichž ta, jak manžel může konečně opustit podlahu a jít spát za ženou "mistrem" do postele byla nejlepší. "Neříkej mi mistře. Říkej mi miláčku." ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dvojka je oproti jedničce, poněkud více nesourodá a trochu dějově roztrhaná s koncem, který není tak úplně vygradovaný, jak bych si představoval. Nicméně pořád občas dobré nápady, detaily, vymakané akční scény, škoda, že nesouvislého tempa a více vypointovaného konce, který by byl nějak výraznější a více divákovi utkvěl, i když vnucuje se myšlenka, že Stephen Fung, neřekl ještě poslední slovo a může se do posledních let dynastie Qing vrátit. Třebas s jinými hrdiny. Opět povedený hudební podkres, čtvrtá hvězda je trochu ukouslá, ale tohle skutečně pouhý průměr není. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Podivná soudržnost, nejasná dynamika a takový dost mdlý konec. Tai chi hero rozhodně nezachovává vyváženost jing a jangu, leda tak prásk a bangu. Některé boje jsou sympatické, ale celkově je to dosti potrhlá báchorka, která snad ani není na dobrou noc. Musím konstatovat, že k tomu nemám co dalšího konstatovat. Takže za dva hvězdobody, ať nejsem za pruďase. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně bizarní snímek. Příběh mohl fungovat kdyby se tam nemlelo všechno do kupy. Učení kung-fu, střelné zbraně, britové, lítací lidi a dokonce "letadla". Nevim zkrátka to dohromady nefungovalo nějak. Další problém je to, že jsem čekal víc nějaké akce, té se člověk dočká skoro až po hodině 90 minutovýho filmu a to je sakra málo. Navíc to mě bylo chaotický orientovat se v tom kdo je kdo, tím že jsem neviděl předcházející snímek. Potom co jsem, ale viděl tohle ani nemám chuť na něj koukat. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama