Reklama

Reklama

Sto krvavých akrů

(festivalový název)
  • Austrálie 100 Bloody Acres
Trailer

Obsahy(1)

Podnikaví bratři z australského vidlákova rozjeli vratký byznys s organickým hnojivem. Zásoby fertilizéru, jehož tajnou ingredienci tvoří nadrcená lidská těla, se rychle tenčí. V palčivé situaci se objevuje trojice šťavnatých stopařů, jejichž měkké tkáně by mohly rodinnou farmu zachránit. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zábavná, řemeslně velmi pěkně zvládnutá australská hororová komedie o dvou bratrech, výrobcích organického hnojiva, a třech mladých turistech, z nichž chtějí ono hnojivo vyrobit. Hororu velmi málo (řezničiny ovšem docela hodně), komedie o poznání víc. Výbuchy smíchu ale taky nečekejte, je to spíše taková příjemná, lehce úsměvná podívaná se sympatickými postavami. Dějově poměrně čitelné, ale i tak to zabaví. Na rozdíl od spřízněného Tucker and Dale vs. Evil má Sto krvavých akrů méně originální východisko, ale na mne osobně fungovala tato australská sranda o něco lépe. Silnější tři hvězdy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U takových filmů, jako je Sto krvavých akrů, se dá očekávat naprosto cokoliv. Především jsem zvědavej, jestli se dočkám nekorektní zábavy, která by mě mohla bavit. Nestalo se tak a spíše jsem koukal na klasický horor plný vědomě debilních lidí, které tam postupně vraždí v neméně debilních momentech. Takže klasika. Viděno na základě Challenge Tour 2015 ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná pohodička od protinožců. Pobaví jen střídmě, ale obsazení se opravdu povedlo a Reggie se Sophií jsou vyloženě sympaťáci, co dokážou film utáhnout i ve slabších chvilkách. Co se týče násilí, tak gore spíše po menších dávkách, napětí jen minimálně. A mezitím, co jedna z postav líže osmdesátiletou stařenku, druhá si honí nad plakáty s Halifaxovou, soudní psychiatričkou. A pozor, na návštěvu zajde i Mick Taylor, drsoň z Wolf Creek. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bohužel, těch pár úsměvů. které mi tihle dva trefení zemědělci na xichtě vykouzili, a pár slušných gore efektů stačí tak na ty dvě hvězdy. Škoda, film začal poměrně dobře, ale v dalším průběhu mě skoro přestal zajímat, aby pak skončil (co já vím proč) úplně překrouceně. Typově je to opravdu něco jako Tucker&Dale, ale kvalitativně zůstávají Akry stěží na dohled...49% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Australskou tvorbu mám docela rád, zvláště když v ní figuruje jméno John Jarratt. Ten si zde sice odskočil ještě před natočením Wolf Creek 2, ale jen co se vedlejší role týče a moc se před kamerou neohřál. Což bylo sice mírné zklamání, ale co se dalo dělat. Musíme si tak vystačit s dvojicí buranských bratrů, kteří moc charismatu nepobrali, o to víc však hodlají prorazit ve výnosném byznysu s organickým hnojivem. A jelikož se jedná o černou komedii, byla nám slibována řada humorných situací okořeněných o trochu té krve a gore. Jenže i po této stránce nakonec tak nějak ostrouháme. Dojde sice na několik brutálnějších scén, ale žádná jatka nečekejte. Tento kousek je totiž průměrný po všech stránkách a to doslova. Jak co se hereckých výkonů a obsazení týče, tak i kvality humoru, morbidity, ujetosti a gore. Nenáročný divák by se však pobavit mohl. Hlavně žádná velká očekávání! Je však potřeba rovněž říci, že nudit se u toho taky moc nebudete, protože tvůrci si pro nás připravili i několik opravdu peprných momentek a „light“ nechutností. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v okolí mesta Adelaide, ktoré je hlavným a najľudnatejším mestom štátu Južná Austrália. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama