Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Pokud je tohle bývalý scénář na Ramba V, tak ještěže to zfilmovali takhle. I když si myslím, kdyby měl Stallone čas a odvahu. Byl v hlavní roli a natočil to pořádnej režisér, tak by to nemuselo být vůbec špatný. Homefront se tak řadí do průměrů akčních "stathamovek". I když slovo akční není na místě. Jason sice jako agent Broker sem tam někoho zmlátí, ale až v poslední třetince filmu se začíná střílet. Mezitím od začátku uběhne hodina a ve filmu se prakticky nic neděje. James Franco jako záporák je vkusně zajímavý a tu roli mu věřím. Ale vážně, na tomhle snímku není nic víc zajímavého. Akční průměr, který je bez akce a spíše sází na tísnivou atmosféru, která tam ve výsledku není. Jak říkám, pořádný režisér by, ale s tímhle mohl dokázat divy. (57 %) ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Přistupovat k dílu od Sylvestra s Jasonem v hlavní roli a očekávat intelektuální masírku typu Fontána, je hloupost. Takže tu máme v rámci žánru koukatelnou podívanou s lehce nepřehlednými nakládačkami, což je Trošku škoda. Nejhezčí zákrok má totiž malá Stathamová hned zkraje filmu. Jo, sorry spoiler. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se a ani jsem moc nebyl zklamaný jako ostatní. Snad u každé novější Stathamovky se zmiňuju, že Jason vytvořil nový, vlastní žánr a jede stále dokola ve stejném mustru. Když jsou ale kvalitní bitky, dá se to odpustit, protože o tom to celé přece je. A pár jich film nabízí, takže pohoda. Franco byl náhodou hustej...65% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr. Jako drsňáckou Stathamovku bych možná hodnotil i za čtyři, protože oproti jiným jeho přepáleným akčňákům mě tento fakt bavil. Plusem jest i celá kupa známých herců, no bohužel místy patetické chování postav a laciné zakončení táhnou Homefront spíše do jednohubkového průměru. Kdyby se tvůrci soustředili v druhé půlce filmu více na postavy než na přestřelky a honičky, byl šťastný na plné čtyři bludišťáky. Ale kouknout se na tento filmu rozhodně dá. 69% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: James, James, Winnona a dle hodnocení průměrný akční thriller. Dostal jsem: slabu úvodní zápletku a míň akce, než jsem čekal. Slabší akčňák se Stathamem, když potřebujete zabít čas. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor – | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v meste New Orleans v americkom štáte Louisiana. (Laslo)
  • Při závěrečné honičce v docích je možné si několikrát všimnout stínu vozu s kamerou (bugfoot)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama