Reklama

Reklama

Lovci realit z celého světa

(pořad)
  • Česko Hledáme bydlení Zn. v zahraničí (více)

Obsahy(1)

Koupit správný dům je vždy velmi obtížné. Koupě domu v cizí zemi tyto potíže ještě desetkrát znásobuje. V seriálu Hledáme bydlení Zn. v zahraničí sledujte, jak odvážné páry sbalí metr a své pasy a míří vstříc novému životu v nové kultuře. Jsou postaveni před výběr ze třech potenciálních domů, jak je ovlivní konkurenční nabídky versus vlastní preference umístění domu, pohodlí, apod. a vyřeší sami zásadní rozdíly v názorech? Od zjištění složitých místních předpisů, přes nalezení vhodných škol, stres se dostaví dost rychle. Páry jsou hozeny do vody a s jazykovou bariérou se věci stávají ještě složitější než obyčejně jsou. Nalaďte si Hledáme bydlení Zn. v zahraničí a zjistíte, že, ať už je to na Novém Zélandu, Jižní Africe nebo v Singapuru, velikost druhé ložnice je snad univerzální příčinou dohadů o novém bydlení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič v zlom, ale tak rozmaznaní ľudia akí vystupujú v tejto show sú fakt až neuveriteľní. A pritom to hľadanie nových príbytkov v rôznych častiach Zeme pôsobí celkom príťažlivo, a človek popri tom vidí aj reálne prostredie svetových štátov a miest. Relácia ako taká je v pohode, ale tí ľudia a ich rozmaznané kecy o tom ako im je všetko "pod úroveň", to je na tom fakt neznesiteľné. Niekedy mám pocit, že skôr sa tam predvádzajú tí ľudia a nie samotné vily, domy, byty a pod. Ale asi bol zámer skôr prezentovať luxus, a nie priemernosť... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická reality show nepřekročí omezení daná žánrem. 1) Nedozvíme se, jak se v jednotlivých městech žije, kde je to nejlepší a proč. Místní kultura či snad génius loci nám rovněž zůstanou utajeny. 2) Tvůrci nabízejí americké větší či menší exoty, kteří svou vesnickou mentalitu předvádějí s větším či menším rozpočtem a větší či menší ignorancí. Někteří jsou docela sympatičtí, jiní na odstřel. 3) Z trojice nabízeného bydlení bych si většinou nevybral ani jedno. 4) Tvůrci zřejmě mají pocit, že pořad je určen mentálně slabým divákům (možná mají pravdu) a tak základní fakta polopaticky opakují pořád dokola. ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

Ta kuchyne je moc mala. Ve statech jsme meli vetsi loznici. Ja chci zachod v koupelne. Pane Boze, do cehos to dusil dal... do takoveho baliku slamy... co neni USA, je male a zaostale.. at jdou do haje zeleneho ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Často jde o bandu rozežrancu. Ale jinak zajímavé sledovat bydlení v zahraničí. Taky při pořadu vybíráte? Většinou vyberu jiný byt či dům... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mě baví to, že ukazuje různé způsoby života lidí z různých koutů světa. Občas si sice říkám, jak jsou někteří účastníci padlí na hlavu, ale stejně se vždycky podívám ráda. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama