Reklama

Reklama

Rychle a hlučně

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2

Odborník na auta Richard Rawlings a geniální automechanik Aaron Kaufmann hledají po zapadlých koutech Texasu a sousedních státech zapomenuté a zpustlé klasické vozy, které zakoupí a restaurují ve své dílně Gas Monkey Garage v Dallasu. Pro dílnu Gas Monkey Garage čas znamená peníze, a proto spěchají, aby mohli auta co nejrychleji prodat. Podaří se našim mistrům zprovoznit automobily včas na další aukci a přijdou si vůbec na nějaký zisk? (Discovery Channel)

(více)

Videa (8)

Ukázka z filmu 2

Recenze (13)

hallelluja

všechny recenze uživatele

Videných cca 10 minút, ktoré okamžite zaraďujem k nezabudnuteľným: Chlapci Richard a Aaron súrne hľadajú účtovníčku do svojho podniku. Do užšieho výberu sa dostala kozatá cicuška, ktorej to "na strednej s tými číslami celkom šlo...", konkurenciu jej robí vlastná sestra jedného z majiteľov, ktorá sa náhodou (!!!) o konkurze dozvedela. Znechutený Richard má vo veci jasno: "Snáď si nemyslí, že keď má vzdelanie, prax a je to moja sestra, tú prácu dostane." ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ještě o parník lepší, než Texas Car Wars a téměř srovnatelné s Counting Cars, především díky neskutečně příjemné a sympatické dvojici z Gas Monkey Garage. Jinak nemám, co víc dodat. Další perfektní pořad o přestavbách a úpravách klasických amerických aut, které zbožňuji. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Jestli očekáváte, že tato sympatická dvojka a spol. budou dělat přenadupaný hot rody, tak Vás zklamu. Někdy sice udělají nadupanej hot rod, někdy krásně zrestaurují, ale nejčastěji jen auta otočí pro výdělek. .. Leč jak už jsem řekl sympatická dvojka, která poráží kde jakou TV show o předělávání vozů. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

Marcos 

všechny recenze uživatele

Ve svém druhu pořadů nepatří ke špičce,přesto má co nabídnout. Zajímavá dvojice majitelů firmy Gasmonkey,úprava klasických aut hlavně z 50tých a 60tých let. Úpravy nejsou nijak extrémní,spíše se zaměřují na detaily a zbytek odpovídá názvu. K tomu tipická atmosféra jihu USA,silné motory a slunné počasí. Fanouškům amerik určitě doporučuji. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama