Reklama

Reklama

JoJova prazvláštní dobrodružství

(seriál)
  • Japonsko Džodžo no kimjó na bóken (více)
Trailer 2
Japonsko, (2012–2023), 79 h 10 min (Minutáž: 25 min)

Režie:

Ken'iči Suzuki, Naokacu Cuda, Masaši Abe, Tošijuki Kató, Jukio Nišimoto (více)

Předloha:

Hirohiko Araki (komiks)

Hrají:

Takehito Kojasu, Kazujuki Okicu, Tomokazu Sugita, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Tamio Óki, Jošicugu Macuoka, Tošijuki Morikawa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(190)

Obsahy(1)

Příslušníci několika generací rodiny Joestarů, kteří mají všichni stejnou přezdívku, bojují v několika časových rovinách proti zlým nadpřirozeným sílám. (Netflix)

Recenze uživatele DIO k tomuto seriálu (6)

Hvězdní rytíři (2014) (S02) 

Takhle dosti dlouhou a absurdní záležitost jako je Stardust Crusaders nebo česky “Hvězdní rytíři, už dlouho neuvidím, ale co už, dávám tomu 9,5 z 10. (ten půlbod dolů kvůli Vanilla Icovi) ()

Nezničitelné diamanty (2016) (S03) 

Jmenuji se Jošikage Kira. Je mi 33 let. Můj dům se nachází v severovýchodní části Morioh, kde jsou všechny vily, a nejsem ženatý. Pracuji jako zaměstnanec obchodních domů Kame Yu a každý den se vracím domů nejpozději v osm hodin večer. Nekouřím, ale příležitostně se napiju. Do jedenácti večer jsem v posteli a dávám si pozor, abych spal osm hodin, ať se děje cokoli. Poté, co si dám sklenici teplého mléka a před spaním se asi dvacet minut protahuju, obvykle nemám problém usnout až do rána. Stejně jako miminko se ráno probouzím bez únavy a stresu. Při poslední kontrole mi bylo řečeno, že nemám žádné problémy. Snažím se vysvětlit, že jsem člověk, který si přeje žít velmi klidný život. Dávám si pozor, abych se nezatěžoval žádnými nepřáteli, jako jsou výhry a prohry, kvůli kterým bych v noci nemohl spát. Takto se vyrovnávám se společností a vím, že mi to přináší štěstí. I když, kdybych měl bojovat, s nikým bych neprohrál. 10/10 ()

Ógon no kaze (2018) (S04) 

Ano, to, co vidíš, je skutečně realita. Tvoje schopnost skutečně vidí činy, které skutečně vykonáme. Nikdy však nedospěješ ke skutečnosti, která nastane. Nikdo, kdo stojí přede mnou, tak nikdy neučiní. Bez ohledu na to, jakými schopnostmi disponují! Toto je Gold Experience Requiem! 9,5/10 ()

Oceán z kamene (2021) (S05) 

Tenhle part je prostě skvělej, nemám moc co dodat s výjimkou méně detailní animace, ale jinak 9/10 ()

Reklama

Reklama