Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osemnásťročný vylúčený stredoškolák a jeho 27-ročný kamarát začnú prevážať marihuanu cez kanadskú hranicu za účelom zárobku. Ich životy sa však navždy zmenia. (Autista_z)

Videa (2)

Trailer

Recenze (19)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Kid Cannabis - tak opět film naplněný klišé a plný stereotypů, které jsou pouze zdrojem stigmatu za kouření konopí. Postavy v Kid Canabis musejí připadat divákovi málo skutečné a určitě nemají tolik pro film potřebné charisma. Děj filmu ve mne vytvořil pocit, že příběh vypráví jeden kluk ve škole a samozřejmě přehání, tak jak to kluci umí a aby to připadalo dostatečně "hustě"...Já osobně jsem se pravdu nemohl dočkat konce. Kid Canabis je sice založen na skutečných událostech, ale scénář filmu se vůbec nepovedl a je velmi špatně upraven. Takže shrnuto, spíše ztráta času... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dvojice školních outsiderů s pár pochybnými kámoši se vrhne na pašování vysoce kvalitní trávy z Kanady do USA, čímž záhy vydělají majlant (68 miliónů dolarů!). Náhodou velmi povedený oddechový snímek podle skutečnosti, jenž v žádném případě nespadá do škatulky "teenagerská komedie" (třebaže tak vypadá), skvěle baví zejména v první polovině (jeho adorace hulení ve mně vyvolávala chutě :-)); když pak jde do tuhého, tak se dramatizace přece jen trochu sype. ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Netradiční mix dealerskejch reálií s brejlatou popelkou, který "úspěch" trochu stoupnul do hlavy. Nicméně nebyla to jeho hlava, co způsobila vlastní pád. V balení alá American pie bez fórů a "prciček", zato s přehlednou koncepcí, si Kid Cannabis zaslouží minimálně tři hvězdy ... a kdyby to skončilo trochu veselejš, dal bych i čtyři:) ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Miestami to pripomínalo Project X, ale musím uznať kreativitu pána režiséra, ktorý tak verne podal tématiku všetkých, nielen mladých :-) Dosť sme sa na tom spočiatku nasmiali a potom z čista jasna aj nelichotivé napätie, striedané výstrednejším štýlom života a ešte k tomu vraj inšpirované mladými "kriminálnikmi"... Keď si človek odmyslí pár nelogických ťahov, je to pohodová jazda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti tomu, bay se skutečné příběhy podávaly odlehčenou formou, byť to ve skutečnosti žádná legrace nebyla. Jenže tady byla ta snaha o to být cool a vtipný natolik křečovitá, že jsem se nemohl smát ani při nejlepší vůli. Špatnou volbou byla i volba hlavního hrdiny, který postrádal byť jen náznak charizmatu a za mnoho nestála ani partička nespolehlivých loserů, kterými se obklopil. Pár hezkých holek, vtipný McGinley a nevyužitý Perlman zvedají procenta nahoru, ale i přesto jsem hodně zklamaný. 30% ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama