Reklama

Reklama

Wrestlingová hvězda Randy Orton to v tomhle napínavém akčním trháku rozjede na plné obrátky! Hraje paramedika Nicka, který se nechá proti své vůli zatáhnout do hry na kočku a na myš. Zvedne totiž telefon pomstychtivému psychopatovi ze své minulosti. Maniak mu vyhrožuje rozpoutáním vražedného běsnění, pokud Nick nezvládne dokončit dvanáct úkolů bez zapojení policie a ve stanoveném čase. Život jeho manželky visí na vlásku a Nickovi už nezbývá čas - musí poskládat tajemné nápovědy a dopadnout vraha dřív, než bude pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (31)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhých 12 kol je opět o honičce s časem, který záchranářovi zadává neznámý psychopat. Akční scény nejsou kdoví jak propracované, příběh je jednoduchý, ale dalo se na to koukat. Nic jsem od filmu nečekal a nakonec jsem nebyl ani zklamanej. Film uběhne rychle, ale zázrak od toho nečekejte. Za mě 50% :) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No jo a pak v dnešní době někomu zkuste helfnout. Máte šanci že dopadnete jako chudák Randy a celou noc budete lítat jako motorová myš aby jste stihli splnit 12 úkolů jednoho magora. Bohužel se na to Randy ani nemůže vybodnout jelikož magor má v rukávu docela silnej trumf takže jediné co náš hrdina může konat za protest je nadávat. Toho se zhostí statečně ale stejně lítá jak magor píská. Takže ho čeká honička s bombama za zadkem (nebo spíš pod zadkem), nějaká ta rvačka, únos, záchrany životů, lámání si hlavy co a jak, utíkání před poldama, nějaké ty mrtvoly...Prostě perná noc na kterou člověk nějakou tu dobu nezapomene a pokud jí přežije tak bude mít jednou bezvadnou historku pro vnoučata. WWE filmy mám rád většinou jsou to bezva odreagovačky u kterých se dá báječně relaxovat a tenhle film je přesně takovej. Randy je borec a já se bavil. Prima film na večer. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

12 kôl som videl v pustenej televízii, ktorú pozerám tak dva krát do roka. Tentokrát to bolo zhodou náhod popri liečení sa z kocoviny a tak sa mi moc nechcelo riešiť, čo bude bežať v pozadí. Ono by to ako akčné béčko nebolo ani zlé, ale na podobný žáner som zrovna chuť v danej chvíli ani nemal. Pridajte si k tomu jednu, max dve hviezdy, ale viac si táto Ortonovka nezaslúži. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy u kterých víte jak to dopadne, ale díváte se, protože chcete vědět, jak bude vše probíhat a necháte se překvapit. Byl jsem vskutku překvapen jednduchostí snímku, který je jednímz nejhorších poslední doby.Nejen, že je děj předvídatelný, ale veškerá akce je hodně špatně natočená, K tomu kromaňonec v hlavní roli ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu si moc nepamatuju, dostal jsem od něj akorát to, co jsem očekával, čili že to bude jednohubka, u který vypnu mozek a budu se hoďku a půl bavit. Ta to splnila. Když jsem teď měl možnost zkouknout druhej díl, tak jsem neváhal, na nic složitýho ani nebyla nálada. Počítal jsem s topornýma hereckýma výkonama (hlavně u Randyho Ortona), stejně jako s levným CGI, vzhledem k tomu, že i tohle byl video film. To všechno se spnilo, nicméně i tak to byla tak akorát zábava. Pořád se tu střílí, občas mlátí a fetuje, má to i vtipný rozuzlení a jednou tu Randy dokonce prohodí i vtipnou hlášku. Tři hvězdičky jsou asi maximum, na který mohl tenhle film dosáhnout. Jsem spokojený. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Představitelé hlavních rolí John Cena a Randy Orton jsou hvězdami wrestlingové asociace WWE. (spiderakhero)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno