Reklama

Reklama

Tatry krásné, Tatry mé

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2012, 35 min

Režie:

Petr Hanousek

Obsahy(1)

Pokud má národ nějaké společné sny, pak sen o velehorách je jedním z nejsilněji prožívaných. Nejbližšími a nejmilovanějšími velehorami jsou Vysoké Tatry. Film se zabývá jednou osobní láskou, která hory přenáší. Doslova a do písmene. Sledujeme totiž snahu jednoho tatranského milce, který touží hory nejen navštěvovat, ale i vlastnit. (Mezinárodní festival outdoorových filmů)

(více)

Recenze (5)

BruceW 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby krásná a zábavná satira. Neznám okolnosti vzniku filmu, ale působí na mě jako domácí dílo, za což má však u mě ještě více obdivu. Děkuji za to, že se celé kino mohlo smát, ale na některých místech to přeci jen bylo až příliš a za absolutní mimorealitu story musím dát jenom 3 hvězdy. Určitě ale doporučuji ke shlédnutí. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nic moc.Dokument o Tatrách kde je hlavní postava blázen nebo lépe řečeno snílek který se ze všech sil usiluje udělat ze Slovenských Tater Tatry České a pro tuto věc by se i klidně zabil.No není to blázen?Troška humoru, troška vážných a i dojemných scén ovšem celá ta půl hodina mě moc nezaujala a proto dávám 40%.Docela škoda že můj jubilejní třístý komentář vyšel zrovna na tohle.Ale co se dá dělat. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli účelem tohoto "filmu" bylo ukázat inspiraci, vzrušující zážitky, adrenalin a dobrodružství jako zbytek filmů Filmového festivalu zimních sportů, anebo neuměle natočenou vykrákanost jednoho člověka. No, přikláním se k druhé variantě. ()

st4nford 

všechny recenze uživatele

u mě teda absolutní bomba! chvíli jsem myslel, že půjde o klasický dokument, ale po prvních pěti minutách jsem se smál, až do konce! opravdu originální...snad nejkomediálnější český dokument co jsem viděl! 5 hvězdiček!!!! ()

Reklama

Reklama