Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sergio Colombo je ředitelem místní pojišťovny. Bohužel ho právě opustila manželka a navíc byl přeložen do Kanady. Při odletu mu ještě omylem vymění letenku, takže místo v mrazivé Kanadě skončí na horkém Dálném Východě. Jak ale zpátky, když se s těmi lidmi tady nedá vůbec domluvit. Navíc vůbec netuší, že o jeho zavazadla se velmi zajímá místní drogová mafie a náš drahý Sergio skončí v Thajsku. Aby spasil holý život, musí prchnout až do Japonska. Jediná touha, která ho drží při životě, je vrátit se do Itálie a dát si špagety. A to je veliká touha! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle uz je precejen jenom takovy vareni vody, desne vyzranej Villaggio dela svoje tradicni saskarny, ale uz to kolikrat neni buhvijak vtipny, navic jednu chvily ma snad nejgigantictejsi gate svy kariery. Pribeh by jeste docela usel, hudba taky, ale proste Villaggio ma daleko vtipnejsi kousky. Coz ale neznamena, ze by nebylo cemu se zasmat, sem tam se nejaka ta brutalni scenka urodi. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio patří mezi mé oblíbené herce ať už hraje Uga Fantozziho nebo Sergia Colomba. Musím ale bohužel přiznat, že zrovna tenhle kousek mi při několikátém zhléhnutí po letech už nepřišel až tak dobrý jak jsem si ho pamatoval. I přesto se nemá za co stydět a zasluhuje poctivých. Vřele doporučuji scénu s japonským automatem. Pobavila! 70% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, prečo sa tak uhlo vo Villaggiových komédiách od klasických humorných skečov smerom k lacným fórkom. Herci sa tu správajú ako blázni a niektoré "skeče" pôsobia až trápne. Dve hviezdy dávam preto, že sa občas nejaká scéna naozaj podarila, ale bohužiaľ ... škoda, škoda. Spočiatku sa na to dá celkom fajn pozerať, má to niekoľko dobrých momentov a niečo, čo môžeme považovať za dejovú líniu. Bohužiaľ posledná tretina filmu je neskutočná výplň. Sú tu síce niektoré skvelé fóriky, ale je tu tiež dosť hluchých miest. Nie je to až tak vtipné ako skôr trápne, ale pomerne originálne gagy nie sú nikde inde k videniu a Villaggio predvádzajúci ich vo svojom neodolateľne uvoľnenom prejave, nemá v tomto ohľade hereckú konkurenciu. Extrém ja rád, ale ubrať na tej zbytočnej trápnosti by nezaškodilo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ale to se dá lehce napravit, protože jak říká thajské přísloví, blbec se splete vždycky dvakrát.." Banzai !! Totiž hurá !! A já myslel, že pošťáci zvoní vždycky dvakrát.. Jenže není přísloví jako přísloví a není Columbo jako Columbo.. Tenhle je opravdu hodně slabý, ačkoli v souvislosti s Villaggiovou tvorbou Banzai nabízí kupodivu o prsa thajské ženy víc než nablblou grotesku nejhrubšího zrna, byť ani to té hrstce odkazů navzdory za moc nestojí.. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tady Paolo není v pozici radikálního loosera týhle planety a humor se snaží vymlátit s konfrontace odlišných kultur, přesnějí řečeno Paolovské nekultury a Asijské kultury. Vzníkají tak momenty kdy jsme se gebil jak svině, třeba scéna Paolo vs. překladatel byla vysloveně exportní. Nebudu mít nikdy problém si čas od času pustit tenhle biják a promasírovat si tak smíchovody. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama