Reklama

Reklama

Entity

Trailer
Velká Británie, 2012, 85 min

Obsahy(1)

V roku 1998 bolo v hlbinách strašidelných sibírskych lesov nájdených 34 neidentifikovaných pochovaných tiel. Ruské úrady ani po dlhom čase a dôkladnom vyšetrovaní neposkytli nijaké vysvetlenie príčiny smrti týchto osôb a prípad uzavreli. V roku 2010 sa anglický televízny štáb z programu "Najtemnejšie tajomstvá" snaží o identifikáciu pochovaných tiel pomocou média, ktoré vycíti budovu za lesom, z ktorej mŕtvoly pochádzali. Jedná sa o stavbu, ktorá slúžila na tajné testy ruskej armády. Krátko nato sa však komunikácia so štábom preruší a nikto o týchto ľuďoch nikdy viac nechyruje. Entity (Bytosť) je príbeh o tom, čo sa s nimi stalo. Pretože temný les stál iba na začiatku celej hrôzy... (peterpatrik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukáno až do konce a musel sem se hodně přemáhat, tohle je tak špatný, tak hrozně moc že se to shrnout do jedné věty. Čiré zoufalství a beznaděj. Navíc to skoro vůbec neutíkalo a když pominu, toho špatného digitálního bubáka, tak to má nulovou atmosféru, nesympatické postavy a naprosto debilní děj. A docela bylo vtipný, když se to bere jako found footage, ale přitom tu partu natáčí další kameraman. Místy ani tvůrci nevěděli jestli to bude found footage a nebo ne, takže film přeskakuje mezi kamerami a působilo to dost chaoticky. Škoda že nemůžu s hodnocením jít níž. ()

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Dobře udělaná nízkorozpočtová atmosférická duchařina s výbornou zvukovou stránkou - ta asi dělá tak padesát procent filmu - bez které by to samo o sobě nejspíš zapadlo mezi duchařiny podobného ražení. Stylově podobné Grave Encounters, které jsou možná o něco živější, nicméně tohle mělo hutnější atmosféru a o něco zajímavější příbeh s poněkud depresivní melancholií. K flašce vína to zkrátka sedlo :) ()

Reklama

Lyx 

všechny recenze uživatele

Bez atmosféry, bez premysleného príbehu, bez štipky logiky a k tomu s úbohými hercami. Čakal som aspoň niečo, no dostal som ranu pod pás. Bolo to predvídateľné a suché. Čo sa scenáru týka, lepšie by bolo o ňom nehovoriť. Kamera veľmi chaotická a nie vždy zachytávala, to, čo by reálne mala. Slabý odvar horrorového priemyslu. Moje hodnotenie: 15% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jiného. Ale dostala se mi podprůměrná srágora s dobrým nápadem. Ten scénář s nevydařeným Ruským experimentem byl dobrej a mohla z toho vzniknout dobrá hororová jednohubka. Ale díky režisérovy kastraci kde nebyl schopnej se pořádně rozjet z toho vznikla podprůměrná srágora na kterou si nikdo za chvíli nevzpomene. Navíc ty duchové Rusů... To měl být výsměch, hned jak se objevily tak jsem vyprskl smíchy. Podprůměr. ()

Mania odpad!

všechny recenze uživatele

K hororům jsem velmi shovívavá, většinou mi stačí když mě dostatečně vyděsí. To se tady bohužel nekonalo ani jednou. Párkrát jsem si říkala, teď, teď už to bude, teď se něco stane, teď bude lekačka, a stále nic a nic a nic... O konci ani nemluvím, to byla slabota nad slaboty. Jak slibné to mohlo být, tak špatné to nakonec bylo... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama