Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 4

(série)
USA, (2016–2017), 16 h 3 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Chloe Bennet, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna, Devon Libran, Parminder Nagra (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (23)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti od poloviny první série prostě válí. Na začátku nám dodali skvělého Ghost Ridera (ano, opravdu je mnohem lepší, než ten Cageův) a rozjeli dějovou linku s umělou inteligencí (ta byla v první části slabší), kterou perfektně doplňovaly hrátky s temnou silou Darkholdu. K mému zklamání však po osmé epizodě GR zmizel a série pokračovala pouze s linkou Aidy. Z počátku to vypadalo, jako špatné rozhodnutí - zvláště pak, když se na scéně objevila Konstrukce, která výrazně připomínala Matrix. Nicméně opak byl pravdou. Tvůrci zkonstruovali úžasný svět plný rozporů a emocí (ovlivnění Fitze, emoce vyvolané u Mace a Macka) a všechno perfektně fungovalo. Závěrečná epizoda mohla být vybroušenější, ale ve výsledku jsme dostali skvělou sérii... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve svetle oznameni, ze Agents of Shield uz nejsou kanonickym serialem pro MCU, se dostavilo urcite zklamani. Uvod sezony byl takovej meh, ale hodne rychle se to pretavilo v prvni skutecne dobrou sezonu diky prekvapivemu predstaveni Ghost Ridera a sexy hlavni zaporacce, ktera davala smysl. Pokud ma nekdo rad serii Assassin's Creed, tak je tady neco jako Animus a Radcliffe nakonec dopadne jako Clay Kaczmarek.. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 75% Pre mňa o niečo slabšie ako predošlá séria. Úvod je síce zaujímavý, pretože prichádza na scénu Ghost Rider, no napriek tomu v prvej polke nie každý diel dokáže zaujať a zbytočne je to rozťahané. Od polky série, keď sa seriál zmení na Agents of H.Y.D.R.A. je to skutočne zaujímavé a zábavne sledovať čo bude ďalej. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že je to vůbec možné, ale po upadající třetí řadě nabral seriál nový dech. Režiséři se vydávají riskantním směrem, propojujíce styl Matrixu s filmy o Ghost Riderovi, a ač nejspíš ani sami neví jak, daří se jim show znovu oživit. Aidina UI je tu super protivníkem a Daisy se tu konečně naplno předvádí v plné síle (Self Control). Potěší i návrat Warda, ač jen na pár dílů. Celkově je závěr s Agenty Hydry tím nejlepším, co AoS nabídli. Na to, že jsem se na S4 začal dívat s jistou dávkou skepse a ještě s anglickým dabingem (protože český skončil u S3), který mi v úvodu zážitek trochu kazil, je to vážně velký krok vpřed. 90% ()

Galerie (285)

Zajímavosti (136)

  • Robbie (Gabriel Luna) hovorí „ten druhý“ v súvislosti so svojou osobnosťou - Ghost Rider, čo je tiež fráza, ktorú Bruce Banner používa v súvislosti s osobnosťou Hulka. (Pat.Ko)
  • Patton Oswalt si zopakoval svoju úlohu Billyho a Sama Koenigovcov. Naposledy sa objavil v druhej sérii. (Pat.Ko)
  • Kancelária senátorky Nadeer sa nachádzala v "Stamfordskom krídle." V komiksoch sa v Stamforde, Connecticut, odohrala bitka, ktorá spôsobila smrť stoviek nevinných civilistov a bola základom pre zavedenie Zákona o registrácii superhrdinov, čo vyvolalo občiansku vojnu, v ktorej sa superhrdinovia postavili proti sebe. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama