foto

Simon Kassianides

  • nar. 7.8.1979 (36 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Unforgettable
2015 Zoo (TV seriál)
Sleuths (S01E07)
2014 Desert Dancer
Jak vycvičit draka 2
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2011 Geezas
Smooch (TV film)
2010 Mezi dvěma ohni
Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Fixer, The (TV seriál)
Na hraně lásky
Quantum of Solace
Spooks: Code 9 (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
Ultimate Force
2004 Gaby & the Girls (TV seriál)
My Life in Film (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

TV pořady

2007 The Kylie Show (TV pořad)

Režijní filmografie

2011 Geezas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace