Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson odhalí Maceovo šokující tajemství. (Disney+)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Patriot je další, poměrně vycpávková a zbytečná epizoda, ale je fajn. Vrací se nám po několika dílech Talbot, který je super a má skvělé hlášky. Docela problém mám s celou linkou kolem Mace a Patriota, která byla prostě už od začátku docela předvídatelná a podle mě to dost kazí Macův charakter. Kdyby byl skutečně Inhuman, myslím že by jeho postoj a jeho chování v seriálu dávalo větší smysl a užíval bych si ho víc. A určitě tenhle zvrat mohl být lépe vybudovaný a udělaný. Linka s LMD May a Aidou mi ovšem příjde poměrně fajnová. Celkově epizoda dobrá, jenom ten zvrat mohl být prostě lepší ( nebo nemusel být vůbec :D ) a tenhle díl je klasicky výplňková vata mezi těma důležitýma epizodama. Hodnocení: 65% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta fotka z Vídně byla strašně divná od začátku, myslel jsem si, že až vyřídí Radcliffa, tak půjdou po Maceovi, ale doktor s Aidou asi vydrží. Co se ale chystá s May? A Phil opět se štítem potěšil. Agents si drží svůj standard a snad si ho udrží alespoň do konce série, snad i ta pauza bude k přežití. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Když Talbot (Adrian Pasdar) vysvětluje, jak se Mace (Jason O'Mara) stal ředitelem, zmíní, že hledal dalšího Kapitána Ameriku. V komiksech je Jeffrey Mace jedním z mnoha lidí, co vystupovali právě jako Kapitán Amerika. (MrMartinTm)

Reklama

Reklama