Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson odhalí dohodu, kterou uzavřel s Ghost Riderem. (Disney+)

Recenze (7)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady :D The Real Deal je 100. epizodou Agentů, tudíž jsme mohli očekávat super příběh, hromadu skvělých scén, pár slušných cameí a několik zajímavých zvratů. A přesně to jsme dostali :D Děj, který pojednává o trhlině vedoucí do dimenze strachu, je dost dobrý, je to zajímavý nápad a i dost dobře provedený. Jediné, co mě vadí, je scéna, kdy se falešný Mike snaží Coulsona přesvědčit, že se celý seriál vlastně odehrává jenom v jeho hlavě. Tohle samo o sobě je dost zajímavá myšlenka, jenom je hrozně rychle spláchnutá a už se k ní seriál nikdy nevrátí. Díl má spoustu skvělých momentů, highlight celé epizody je určitě Coulsonovo svěření se ostatním členům o své nemoci a následný rozhovor s Daisy, a samozřejmě finální svatba Fitze a Simmonsové :D K těm cameím, pár se jich tu najde, máme tu Deathlocka (toho mimochodem vidíme naposled v tomto seriálu), Lashe nebo třeba Hive. Myslím, že tu je docela promarněná příležitost na cameo Warda, které by prostě vždycky potěšilo, ale okej no, přežiju to :D A samozřejmě finální zvrat o rodinném vztahu FitzSimmons a Deka je super. Celkově, hrozně nabušená a zábavná epizoda, jako takový speciál na výročí 100 dílů je to super. Hodnocení: 83% ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově mám Agents of Shield rád, i když seriál samozřejmě není té naprosto nejvyšší kvality. Pátá série se mně vcelku líbí, a to zejména pro její první část, kterou protagonisté strávili v budoucnosti na vesmírné stanici oblétající zničenou zemi. Epizodu The Real Deal bych ovšem zařadil mezi ty horší. O co tu vlastně šlo? Vytvořit nějakou absurdní intergalaktickou trhlinu "strachu", kterou Coulson za chvíli zase zavře, jen proto, aby mohli mít Fitz a Simmons hezkou svatbu? Nebo mně měla epizoda zaujmout pro utrpení Maca a jeho přítelkyně? Líbilo se mně vysvětlení, že Coulsonova nemoc je následkem dohody s Ghost Riderem, ale 'meh'… Příliš dramatu, příliš zbytečných emocí. A když se na konci ukázal zbytek Shield teamu, to na věrohodnosti taky moc nepřidalo. Pátá série je fajn, ale tato episoda opravdu není. ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 20 minut bych hodnotil na 60%, ale pak se to příjemně rozjíždělo a místy mi to připomnělo skvělou 4 sérii. Krásné. A závěrečný twist jsem tedy osobně nečekal. Kdyby se objevil ještě Deathlock, tak bych se vůbec nezlobil. Nicméně asi všichni doufáme, že se opět objeví ve formě strachu Ward..:D ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Priestorovo-časová trhlina vyzerá ako tá na stene spálne Amy Pondovej v seriáli Pán času (2005). (Pat.Ko)
  • Toto je 100. epizóda seriálu. Kvôli tomu je plná množstva odkazov na to, čo sa udialo v predchádzajúcich epizódach. (Pat.Ko)
  • Coulson (Clark Gregg) používa výraz "five by five". Je to výraz používaný v rádiových reláciách a znamená "jasne a s pochopením". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama