Reklama

Reklama

VOD (1)

Život jednoho agenta S.H.I.E.L.D.u se navždy změní. (Disney+)

Recenze (6)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

All the Comforts of Home nás konečně vrací zpátky do současnosti na Zemi. Máme tu několik dějových linií a všechny jsou dost fajn. Třeba i ta trošku víc komediálnější a trošku víc zbytečná linka s Dekem mě bavila :D Zbytek S.H.I.E.L.D.u mezitím řeší světla na obloze, tedy první předzvěst konce světa. A musím uznat, finální souboj a scéna, kdy Yo-Yo příjde o ruce, je totálně epická :D Je to provedené strašně napínavě, poutavě a děsivě zároveň, a je to prostě hrozně fajn. Představuje se nám i pár nových postav, hlavně Ruby, která působí zvláštně, ale teoreticky v budoucnu může být i fajn. Rick Stoner, ačkoliv tu byl pouze na video záznamu, taky působil dost zajímavě. A samozřejmě, pár postav se i vrací, ať už Hale nebo třeba takový Absorbing Man. Dost super díl. Hodnocení: 80% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně je příběh na Zemi (na té pravé) a konečně mě to chytlo. Snad bude příběh nosný a druhá část bude o něco zajímavější. BTW : Ruby je teda zvláštní postava, herečka vypadá jako modelka a to duševní rozpoložení jsem jí moc nevěřil, ale snad se s tím ještě bude pracovat. Zato generálka mi nesedí vůbec, zlatej Talbot. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Spôsob, akým Chronicon opisuje svoju úlohu a vzácne situácie, v ktorých zasahujú, je podobný pozorovateľom zo seriálu Hranice nemožného (2008). (Pat.Ko)
  • Trhlina v časopriestore vyzerá takmer identicky ako trhlina v čase na stene Amelie Pondovej v seriáli Pán času (2005). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama