Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný cizinec nabízí svezení domů. (Disney+)

Recenze (5)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct s pořád se to snažim překonat, ale vrchol už má seriál za sebou a nemůžu se do toho dostat. Sedmá série bude poslední, tak snad víc šlápnou na plyn.. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coulson zemřel. Ať žije Coulson! Tato neskautíkovská verze se mi zamlouvá podstatně víc a Clark Gregg si ji viditelně užívá. Je velká škoda, že podobnou transformaci nepodstoupily i ostatní postavy. Daisy vypadá divně, Mack je umělohmotný tragéd a Yo Yo je tam jen do počtu stejně jako ztraceně působící May. Jakoby nezemřel jen Coulson, ale s ním i scénárista těch lepších epizod. Tato navíc působila i roztříštěně a popravdě bych se asi spokojil jen s linkou sledující Fitz-Simmons. A to je velká škoda, protože Shrike vypadá jako poctivá sci-fi hrozba s pěkným potenciálem a Sarge...jak už bylo zmíněno, působí v zatuchlém prostředí "nového" S.H.I.E.L.D. velmi osvěžujícím dojmem. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toldja je strašně zvláštní díl :D Na jednu stranu je tu spousta pěkných momentů, třeba Sarge je skvělý, hrozně se mi líbí, jak má všechno pod kontrolou a naplánované, i když je ve vězení. A závěrečné loučení s Enochem bylo super a velice dojemné. Na druhou stranu, tohle je jedna z epizod u kterých jsem se fakt často plácal do čela, jak stupidní to je :D Viz. scéna na Kitsonu, kdy totálně random týpek ukradne teleportér hlavním postavám a zmizí někam pryč :D Jako vážně, to co bylo za scénu :D Nebo neuvěřitelně smysluplná scéna, kdy S.H.I.E.L.D. přeruší setkání dvou Shriků a pak je stejně dá do jednoho únikového modulu, co nejblíž k sobě to jde. Jako, ten scénář nic moc teda :D Postava Izel mě taky moc nezaujala. Ale špatný díl to není, jenom ty nelogičnosti fakt bijí do očí :D Hodnocení: 68% ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coulson / Sarge byl na episodě to nejlepší. Taky se mi líbilo, jak Daisy opět rozrazila dveře, tentokrát do xichtu 'drakovi'. Návrat na Kitson mi ovšem přišel strašně laciný a vynucený (a co víc, jak jim ten random chlápek ukradl teleportér - jak víc vynucené to mohlo ještě být? Chytrý Enoch z páté série je nenávratně pryč). Sargeuv kamarád 'drak' mi taky na pekaře vůbec nesedí: buď to má šokovat, nebo se tvůrci snaží ukázat jeho skupinku v lepším světle (protože tak poznáváme jeho normální rodinu) a nebo je to prostě špatně napsané. Ale kdo ví, "třeba díky pekařině získal ty superschopnosti"? Záchrana Fitz-Simmons na poslední chvíli ženou, která jen tak náhodou míří na Zemi, věrohodnosti epizody taky moc nepřidává. Ale co když právě ty dva ona sledovala a je vlastně velitelem netopýrů? (snad ne) Shrike asi ještě budou dost děsiví, to ano, ale to fakt May nebo kohokoli z Shieldu nenapadlo, že ty potvory ničí planety díky vzájemně spolupráci? Perfektní nápad 'překazit setkání dvou emzáků, nasadit jim náhubek a stejně je dat spolu zase do jedné místnosti'. Možná jsem přehnaně kritický, ale takto ledabylý scénář Shield ještě neměl. Jediné kvalitní epizody zatím byly E03 a zejména předchozí E06! :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Táto epizóda je prvou epizódou šiestej série, v ktorej sa objavuje všetkých osem hlavných postáv. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama