Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 7 (2020) (série)


Slavná dobrodružství Macka a Deka (S07E07)

(epizoda)
  • USA The Totally Excellent Adventures of Mack and the D

VOD (1)

Mack uvízne v roce 1982. (Disney+)

Recenze (2)

Paajiik 

všechny recenze uživatele

Asi první díl, ze kterého jsem víc než 20 minut proklikal, tohle si vážně mohli odpustit. Parodický příběh jako z béčkového filmu osmdesátek o vraždících robotech je vhodný tak na hloupou noční můru, ze které se někdo probudí do reality. Připomnělo mi to nějaké halloweenské díly Akt X apod., akorát na kulturu 80's, ale z těch dílů Akt X alespoň nepokračoval děj. Vcelku mi to pohřbilo všech předchozích 6 dost kvalitních dílů. Pokud autoři chtěli díl, který má vyplnit prostor, neměl by zasahovat do samotného příběhu a dehonestovat děj. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, já vím, že jsem u minulých dílů zmiňoval, že moc málo využívají onu časovou dobu, ve které se odehrávají, ale až takhle přehnané jsem to nemyslel :D Tahle epizoda, která se odehrává v 80. letech, fakt působí, jako kdyby v téhle době vznikla :D Děj je neskutečně bizarní, máme tady zabijácké roboty, co používají cirkulárky a lejzry, je tu strašná hromada fakt podivných scén, zvláštních kamerových záběrů a spoustu dalšího. Fakt to působí, jako taková kombinace typického osmdesátkového slasheru a nějakého robotího béčka. A opravdu se to nehodí k téhle sérii. Působí to strašně levně a bizarně, jako nějaká parodie, navíc je to totální vycpávkový díl, který když neuvidíte, opravdu o nic nepřijdete. To rovnou mohli zkrátit tu sérii na 12 dílů a nic by se nestalo :D Hodnocení: 50% ()

Reklama

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Družina Dekea (Jeff Ward) je skupina polokompetentných outsiderov, ktorí sa (väčšinou) naučia spolupracovať ako tím, aby zachránili situáciu. Podobne ako vo filme Policajná akadémia (1984). (Pat.Ko)
  • Chronicomovia vyzerajú a pohybujú sa podobne ako roboti vo filme Gog (1954). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama