Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(34)

Videa (17)

Trailer

Recenze (2)

Eluin 

všechny recenze uživatele

Number One - Citizen Khan. Od prvního do posledního dílu skvělý, aktuální humor. Nejvíce se mi líbila epizoda s kriketem... :) ()

Cryo13 

všechny recenze uživatele

Občan Khan je rodinne založená britska situačna komédia vyprodukovana stanicou BBC. Pozoruhodné pre BBC je to , ze je to vobec prvý South Asian (Juho Azijsky) sitcom. Dej sa odohrava v Sparkhill, Birmingham, jeho hlavné postavy pán Khan (Adil Ray) ako "Najdolezitejsi Britsky Pakistanec." Citizen Khan sleduje strastí pána Khana, chvastounskeho, patriarchálneho, samozvaneho vodcu spoločenstva, a jeho 'dlhé utrpenie' manželka (Shobu Kapoor) s dcérami Shazia (Maya Sondhi) a Alia (Bhavna Limbachia). Kris Marshall je tiež hviezdnou postavou ako Dave, manažér miestnej mešity pána Khana. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrce seriálu Adil Ray čelil kvůli tomuto satirickému seriálu výhružkám smrti. (P. J. D.)
  • Ačkoliv se seriál příběhově odehrává ve Sparkhill ve městě Birmingham, ve skutečnosti se zde nenatáčí (z Birminghamu pochází jen pár scén pro každou sérii). Natáčení totiž probíhá převážně ve městě Salford, a to kvůli tomu, že v Birminghamu se pro natáčení nenachází žádné vhodné studium. (P. J. D.)

Reklama

Reklama