foto

Abigail Cruttenden

  • nar. 23.3.1968 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Popírání holocaustu
2014 Teorie všeho
2007 Sex, the City and Me (TV film)
2001 Charlotte Gray
Sword of Honour (TV film)
1998 Hideous Kinky
1997 Into the Blue (TV film)
Jane Eyre (TV film)
Sharpova pomsta (TV film)
Sharpova spravedlnost (TV film)
Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 Sharpova mise (TV film)
Sharpovo obléhání (TV film)
Sharpův regiment (TV film)
1987 Bell-Run, The (TV film)

TV seriály

2015 The Outcast (TV seriál)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
2008 Teenage Kicks (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Not Going Out (TV seriál)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
2004 Doctors and Nurses (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Helen West (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1990 Centrepoint (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1987 Intimate Contact (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1985 Mog (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sharpe: The Legend - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace