Reklama

Reklama

Cena života

(amatérský film)
Krátkometrážní / Drama / Psychologický
Česko, 2012, 1 min

Obsahy(1)

Cena života vypráví příběh o chlapci, který se nedokáže smířit se smrtí své blízké a rozhodne se tedy, že ukončí svůj život sebevraždou. (MikeCool)

Recenze (81)

Kmotr76

všechny recenze uživatele

Pardon, ale nepřijde mi ani na místě hodnotit minutový video. Je to v rámci soutěže můj příběh v minutě a chtěl bych vidět. kdo z vás by natočil něco lepšího...Počkat...Asi by něco lepšího natočilo víc z vás, ale většina z vás by se na to vykašlala. Michal Kubelka to aspoň zkusil, moc to nevyšlo...nevadí. Prostě mi vlastně přijde hloupé vůbec kritizovat minutovou blbost, zvláště pokud jde o první dílo autora. Jinak je to samozřejmě velmi špatné, ale je mi to víceméně u prdele a nepotřebuju tady snižovat už tak slabý hodnocení) PS: Celkem pěknej plakát. :P ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Beriem to ako recesiu zo strany adminov ČSFD, že to tu dali a dokonca vrátane profilov „hercov“ a teraz sledujú reakcie. Našli sa aj ďalší recesisti, ktorí si to dali do bazáru ako sháňka DVD alebo sháňka Blu-ray. :-) Jednu kladnú stránku to má v podobe komentáru verbala, ktorý sa tu naozaj oplatí prečítať. ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Ale lidi, je to amatérský film, no tak. Když si někdo na Predátora natočí nějaký fun snímek, sází se tomu hvězd... A když někdo natočí kraťas "ze života", jsou z toho všichni celí špatní. Co hodnotím kladně: bílá trička zafungovala jako úplně geniální filmová zkratka. Autoři si to bohužel hned zase pokazili tím, že slečně pod bílím tričkem prosvítá černá podprsenka. Nejsem si jist, jestli do takové stylizace černá podprsenka patří. Leda že by to byla nějaká hlubší myšlenka, kterou bohužel není možné v krátkém prostoru komentáře rozvádět... ---- POZOR SPOILER ---- Je ovšem sporné, jestli se může sebevrah dostat do nebe. ---- KONEC SPOILERU ---- Nebe je místo (alespoň v našem kulturním rezortu), kam se sebevrazi běžně nedostanou. Pak bych také měl připomínku k logice výběru názvu. Např. kdyby se to jmenovalo "Bez, tebe nemůžu žít", nebo "Láska až za hrob"... Ale "Cena života"? Také by se u toho herci nemuseli uculovat. I přes uvedené výhrady se domnívám, že podobné snímky mají mít své místo na ČSFD. Každopádně musím ocenit odvahu tvůrce to sem dát. Protože kdyby ji neměl, neměli by lidi kam psát svoje hejty... ()

lillien odpad!

všechny recenze uživatele

No toto!!! Mělo se to jmenovat: Jak jsem si chtěl zamrdat s blondýnou, co má držku jak galoše a nenapadlo mě nic jiného, než natočit totálně patetickou minutovou pičovinu. Fuj, z tohoto mi regulerně naskočí opar, to už snad, Michale, fakt radši masturbuj s prstem v prdeli u noťasu, ale hlavně už nikdy nic netvoř. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

To, díky čemu lítaj odpady je, že něco TAKOVÝHO sem nepatří. Já nevim...s filmy se to porovnávat nedá, ale "amatérům" by se filmová databáze asi věnovat měla a tenhle podmínky přijetí evidentně splnil (doufám). Amateřina z toho čiší jak ledovec z Atlantiku 14.4.1912 (taky to amateřina je), hudba je jednoduchá a docela sedí, kamera mi přijde normální, ale co já vím. Největší průšvih tkví v tom úplně hlavním - že nápad je naprostý neoriginální klišé. Protože ten je u amatérských filmů, vedle například zacházení s kamerou, směrodatnej a ne se chechtat, že tam mají díky svým možnostem jako rekvizity prostěradlo. Sice nechci podrývat tvůrčího ducha pana Kubelky a slečny Sauerové, kteří měli spíš jen mizernou soudnost a jednu cípatou jim dám, ale měli vymyslet děj na 1 minutu, ne za 1 minutu. A to první dá práci. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když se postava Michala Koubelky dívá do zrcadla, je možné zahlédnout plakát k filmu Simpsonovi ve filmu (2007). (Hem.m)
  • Na celém jednominutovém snímku se pracovalo dohromady 5 hodin. (MikeCool)
  • Krátkometrážní film byl natočen kvůli soutěži s názvem „Můj příběh v minutě“. (MikeCool)

Reklama

Reklama