Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Shelbyovi utrpí drtivou ztrátu. Čtyři roky na to skončí prohibice a Tommy se pustí do kšeftování s opiem, kvůli kterému ale musí vzít na milost svoje nejhorší protivníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukončení slavného seriálu, které je provedeno jako vždy obrazově velkolepě, stylově, avšak cool factor, díky kterému jsme Peaky Blinders měli rádi ustoupil do pozadí. Jakkoliv fantasticky napsaný Thomas Shelby, zahranými neméně fantastickým Cillianem Murphym, se bohužel topí v politických pseudo zápletkách, které jsou mnohdy jakoby mimo realitu a jediná silná linie tak zůstává ta rodinná. I ta však postrádá něco uprostřed mezi startem a cílem. Závěrečný twist OK, ale byl bych pro další sérii už nepřidávat. Z "veselé" gangsterky se stalo "smutné" drama o člověku, kterého pohltilo zlo. V šestce definitivně Peaky Blinders ztratili svojí tvář surových rváčů a dostali tvář rodiny zdecimované útrapami. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je konec a možná je to dobře, neb by se už asi vařilo z vody. A bylo by škoda tento gangsterskej klenot prasit. Šestá série možná vázne, akce tam je pomálu, ale zas ta psychologická stránka je perfektní. Hlavně rozklad Tommyho, touha se z prvotřídního parchanta změnit na dobráka. Je to hlavně díky solidním sračkám, které pohlcují Shelbyovic vypráskanou, pozérskou rodinku, která stále schytává jednu ránu za druhou. Tommym tyto události fest otřásají, navíc denně vidí Arthura semletýho a zbídačenýho divokým životem plným násilí, drog a chlastu. Jeho proměna je neuvěřitelná, tu hroutící se trosku hraje Anderson božsky. Ovšem to by nebyli Peaky, aby z toho sofistikovaně, geniálně nevybruslili a všechny totálně přechcali. Poslední díl je opravdu neskutečnej a patří k tomu nej v této sáze. Opět skvělá hudba. Dokonalí herci v čele s Cillianem. A nesmí chybět nostalgická vzpomínka na moudrou Polly, jejíž odkaz je velmi silný. Budou mi ti vypráskaní parchanti z karavanů, kteří se vypracovali, až na samý vrchol hodně chybět. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You are cursed, Tommy. Never to understand the limits that other people will accept." Nejhorší řada, přesto stále výborná. Už to mluví o tom, jak vysoko byla laťka nastavena. Snad jen ubrat trochu té politiky a více se věnovat rodině by neškodilo. Peaky Blinders se však stále loučí se vší důstojností. 80% ()

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší seriál pod sluncem! Muži, jak mají být! Plní moci, plní pomsty, plní hrdosti. Excelentní rozloučení s tetou Polly. Hrdinské rozloučení Tommyho. Nečekaný závěrečný zvrat. Nejlepší soundtrack, vše vychytáno do posledního detailu - kamera, kostýmy, rekvizity, dech Polly. Epická derniéra, byť má být ještě sedmá řada, již v jiném duchu. Každý jeden člen této rodiny mi bude chybět. Zejména dva hlavní nejstarší bratři a jaká díra zůstala po Helen McCrory ani nemluvím. Arthur má neskutečný hlas, tak jako Tom Hardy - tohle je jeho životní role, tak jako Cilliana, jehož kvalitu jsem prorokovala léta a léta dávno. Anya Taylor Joy se začína objevovat v každém velkém díle - nádherná bestie. Vše excelentní, prosím, ať nikdy tento seriál neupadne v zapomnění a neztratí se v datovém úložišti. "Na rodinu. Někdy je úkrytem před bouří. Někdy je sama bouří." ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem strašně smutná z toho, jak mě finální série nebavila. První tři díly byly za mě naprosto o ničem. Nedojala mě ani smrt dcery a to jsem hodně velká cíťa. Přišlo mi to strašně odměřené, utahané, vlečené a úplně zbytečně. Druhá polovina už byla daleko lepší. Byla tam nějaká akce, zrady, hezky to gradovalo a teď si budeme muset ještě tak dva roky počkat na film, kde se všechno úplně uzavře. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (10)

  • Na rozdíl od dosavadních epizod nezazní na konci žádná skladba. Závěrečné titulky jsou doprovázeny pouze za zvuku ptačího zpěvu. (makimarketa)
  • Jedná se o nejdelší epizodu celého seriálu. (LUKICKK)

Reklama

Reklama