Reklama

Reklama

VOD (1)

Nová misia medzinárodného významu donúti Philipa požiadať o asistenciu Annelise, práve keď sa do D.C. vracia starý pomstychtivý nepriateľ. Stan objaví niečo, čo by mohlo FBI dostať na horúcu stopu cudzích špiónov. (Disney+)

Recenze (2)

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Larrick se vrací z Nikarague a touží po pomstě za zabité kamarády z výcvikového tábora. Do Washingtonu přijíždí delegace z Pakistánu, který podporuje muslimské rebely ve válce Afganistanu a SSSR. Na scénu se vrací krásná Annelise, kterou Phillip naverbuje aby získala více informací od delegáta Yousafa. ( tady nechápu proč se Phillip vydává za švédského agenta,. Švédsko nemělo na výsledek války v Afganistánu žádný zájem.) Mezitím Larrick rozjede vražednou akci proti Centru. Elizabeth se vydává na další chladnokrevnou vraždící akci... Paige se stává stále více nábožensky aktivní. To jde její matce na nervy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se tentokrát vrátili k vyloženě špiónským tématům, zatímco se v pozadí plíží kapitán Larrick jako smrtelné zlo. Taky mě baví, jak se v jednom dílu rozjede dlouhodobější špionážní operace, aby se o ní v další epizodě vůbec nemluvilo, jsem zvědav, kdy se na scénu vrátí rozpracovaná zaměstnankyně z Northropu. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama