Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Student Eita má jediný sen, stát se lékařem. Mimo tvrdé studium má ještě jednu zábavu, a to je jeho fantazie. Do deníku si zapisuje fiktivní příběhy o svém vlastním hrdinství. Co se však stane, když do jeho života vstoupí krásná Masuzu, která tímto deníkem disponuje? Její jedinou starostí je odmítání nekonečného zástupu nápadníků, využije tedy deníku a donutí Eitu spolupracovat. Jeho kamarádka z dětsví, která se o něj určitým způsobem zajímá, vnese do Eitova zatím poklidného života nevídaný zmatek. (Tsukikage)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Zbytečně moc holek, první díly byli docela dobré, jenže se pak objevili další dvě, takže důvod porč koukám je asi kvůli hlavní hrdince, která mně jako jeidná zaujala.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

1. Ep: Začátek vcelku zajímavý ( na první pohled ), ale poté přijde pohled druhý a prokouknutí, že to bude klasické "chlap nechce ženské" "ženské chtějí hlapa, který nechce ženské" "ženské bojují o chlapa" jen s tím rozdílem, že tady i jedna ženská nechce chlapa. Moc ženských a chlapů v komentáři? Ano. Prozatimní dojem z anime...

Reklama

Reklama