Reklama

Reklama

Smrtící sestup

(TV film)

Na nadšence do zimních sportů čeká při záchranném výstupu na vzdálenou horu zlověstný predátor. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Marně si lámu hlavu jak tento snímek vlastně ohodnotit? Jestli dle normální rozvahy čili odpad nebo vypnutím mozkových závitů a dát alespoň 15%? Vskutku těžká volba :-D A koukám, že je úplně jedno zda to natočí Asylum nebo Syfy :-D Kvalita snímku je totiž podobná! Ale musím říct, že jsem se pobavil... 15% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je to síce o trochu slabšie než minulotýždňová SyFy nádielka "Tasmanian Devils", ale v tomto prípade som mal zase pocit, že bolo lepšie zvládnuté CGI; príšera po väčšinu času nevyzerala zle a ani sa na obrazovke neobjavovala zbytočne často. Akurát úplne na koniec to zase prestrelili, no pokým sa budú tieto filmy natáčať s obmedzeným rozpočtom a behom dvoch týždňov, tak asi lepšie vyzerať nebudú. Ináč to však bolo fajn; skupinka si vyrazí do snehových hôr hľadať stratených známych, no nájdu naštvaného snežného mužíka, ktorý tu úraduje. Mňa to bavilo a už som celkom zvedavý na "Heebie Jeebies", ktorý SyFy vypustí o 2 týždne. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoci, ale mně poslední dobou filmy od SyFy Channel tak strašné nepřijdou, jak by se mohlo zdát podle zdejších hodnocení... Ano, filmy jsou jasně dělané "na koleni" s naprosto mizerným rozpočtem, během několika hodiny a ne příliš dobrými herci, ale zase na druhou stranu kolikrát se úžasně bavím u nechtěně komicky přehrávajících herců a scén... A co si budeme nalhávat, oproti filmům společnosti Asylum, jsou ty od SyFy Channel opravdové skvosty, takže na jedno podívání za hnusně deštivého dopoledne, proč ne... ()

XTrader 

všechny recenze uživatele

S očekáváním toho nejhoršího filmového zážitku jsem s nadšením tento film stahoval a těšil se na hodinu a půl utrpení. A víte co? Ono to až tak hrozný nebylo. Modely vrtulníku a vybuchující model domu, efekty jako z roku 1980 a promítané scény za herci působí sice komicky, příběh je přímočarý a jasný, ale celkově takový průměr na odpočinkové sobotní odpoledne. V TOP200 jsou podle mne i o dost horší filmy jak tohle. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Chudák snežný muž, každá poriadna hororová postava už má nejaký poriadny film, upíri majú Drakulu, Nosferatu, či aspoň Blada, zombies sa preslávili napríklad v sérii Living Dead, vlkodlaci majú svoj Howling, Benicia Del Torro a zopár ďalších kúskov, kdejakí maniákalní vrahovia vlastnia celé série, že, zdravím Jason, Michael a Fredy. len chudák yeti, bratranec Bigfoot a ďalší príbuzní doposiaľ obsiahli len posmech. Filmy o nich točia tvorcovia, ktorých vedľajším pracovným pomerom bude asi testovanie vplyvu demencie na ľudský organizmus, a tie filmy aj potom tak vyzerajú. Ani posledný kúsok z dielne Syfy Channel nie je v tomto smere žiadnou bielou vranou. Skupina ľudí vyzbrojená jedným (!) mobilom sa vydá do hôr, samozrejme s minimálnym vybavením, aby zachránila niekoho, o kom ani netuší kde presne je. A aké nečakané, predstavte si, ich cesty sa pretnú s cestami stvorení, ktoré ako keby vytvoril vývojový tím doktora Moreaua (výsledok: mix King Konga a pirane). A ostáva už len posledný krok, nechať postavy pozomierať, samozrejme, čo najpredvídateľnejšie a najnudnejšie. Tá jedná hviezdička je pre Syfy akurát tak za odvahu zas niečo natočiť o nadrozmerných hominodoch. (Rage of the Yeti - 2011 či Bigfoot - 2011, ktorý ako jediný podľa mňa za niečo stál.) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v chatě si Nina (Lauren O'Neil) dvakrát přehodí cop ze zad na rameno. (Johnny.ARN)
  • Film byl natočen v bulharské Sofii a jejím okolí za 13 dní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama