Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známí komici, kteří si říkají Les Charlots, jsou čtyři nerozluční přátelé, hudebníci, volnomyšlenkáři, jež jsou vždy ochotni zastat se slabších. Pracovali v továrně na motocykly, ale provoz byl zrušen, a kromě toho jejich pracovní morálka stejně nebyla valná. Nešťastná čtyřka se sejde u svého přítele Emila, majitele maličkého bistra. Ale ten má mnohem větší problémy. Přímo proti jeho obchůdku se staví obří supermarket, který mu brzy přetáhne všechny zákazníky. Mladíci se okamžitě pustí do boje proti této nekalé konkurenci. Vymyslí řadu neuvěřitelných sabotáží, ale supermarket je jako ledoborec, nezadržitelně postupuje stále kupředu a ničí vše, co mu stojí v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (255)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tuhle skvělou komedii jsem poprvé viděla když mi bylo tak 10 let a hrozně jsem si jí oblíbila. Dnes je mi o 15 let víc a pořád mě to strašně baví. Myslím že je to nejlepší kousek od Bažantů. Už ten úžasný začátek jak vstávají. ..bože to miluju :-). Scény kdy kradou v tom obchoďáku jsou naprosto úžasný. Tato komedie je prostě srandičkami doslova nabitá a směju se tomu stále stejně jako když jsem to viděla poprvé. A navíc - všimli jste si že to téma je i po skoro 40 letech stále aktuální? Malé krámy krachují kvůli velkým řetězcům, lidi nakupujou jak vzteklý a klidně se o to žrádýlko i poperou... ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší Bažanti, hodně díky posile jménem Michel Galabru, nevídaně ucelenému ději a dodnes aktuálnímu „globalizačnímu“ tématu. Kdosi tu jeden z filmů Les Charlots přirovnával ke Kameňákům – na to se dá říct jenom: kéž by. Kéž by někdo u nás uměl ty lidové řachandy natočit takhle hravě a s takovou noblesou. Nicméně, přiznávám, ke čtyřem i tentokrát pomohla nostalgie. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ve Francii vznikla spousta dobrých komedií a tahle je rozhodně jednou z nich. Fígle jakými se parta vlasáčů pokouší sabotovat supermarket aby pomohla kámošovi - vlastníkovi potravinářského krámu jsou neuvěřitelný...některý místa jsou přeci jenom hlušší, zvlášt ke konci, ale co...jako celek musim uznat, že jsem se fakt pobavil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Le Grand Bizarre. Kulomet umírněného levicového extremismu sice přichází s neuvěřitelnou kadencí vtipu, ale problémem je, že v jeho nábojovém pásu jsou často slepé. O parkouru se tvrdí, že vznikl ve Francii na počátku devadesátých let minulého století. Ta země sedí, ale co se týká období, asi neviděli úvod téhle Zidiho taškařice.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Legendárna scéna s ďalekohľadom ma vždy dostane. Snímka, na ktorú som narazil len nedávno a mrzí ma, že som ju nevidel v televízií, keď som sledoval snímky ako Fantozzi a podobné podarené francúzske komédie prevažne zo 70.rokov minulého storočia. Obsahuje veľké množstvo bláznivých, ale zároveň výborne premyslených scénok. Hercov som v ničom inom hrať nevidel, no majú veľký talent a možno sú to aj známi herci vo Francúzsku. Snímka je od začiatku až do konca vyplnená hŕbou vtipných scén, mnohé sú nezabudnuteľné, niekedy ale aj prehnané. Rozhodne ak si plánujete niekedy dať repete so všetkými filmami s Ugom Fantozzim, po nich sa pustite na túto legendárnu francúzsku snímku. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (30)

  • Autobus, do kterého se snaží Les Charlots dostat je Somua model OP5/3. (Stocki)
  • Emilův krámek se nachází na adrese Route du Pavé Blanc 135 v Clamartu. (NiaWolf)
  • Když se pokouší Jean nastartovat sekačku, jeho pracovní deska je ale již čistá. Navíc smícháním zelené a červené dostaneme žlutou, ovšem šéfův bílý plášť je obohacen jen sytě červenou barvou. (Stocki)

Reklama

Reklama