Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ušlechtilý hrabě Riccardo D'Arce (Lex Barker) je křivě obviněn z vraždy svého přítele Cira, syna knížete Herzoga di Pallanza. Svou nevinu se snaží dokázat nejen pro očištění šlechtického jména, ale také kvůli Biance (Annie Alberti), dceři knížete, s níž je tajně zasnouben. Do cesty se mu však postaví hrabě Fosco di Vallebruna (Livio Lorenzon), který by rád získal pro sebe Biancu i trůn. (vesper001)

(více)

Recenze (2)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pozor, přátelé, končí veškerá legrace. Připravte se na nejhorší. Tento pořad není vhodný pro děti a mladistvé. Lex Barker je si stále podobný: 193 cm nízký, urostlé oči, modrá postava, ALE má bradku. Jo. Hraje si zas na Robina Hooda (klobouk s peřím, luk a kamizola), protentokrát podezřelého z vraždy, a v příběhu hraje asi osmé housle. Je to docela zábava, ale ta bradka mě štve. Když už mu něco takového narostlo, měl by si v čelním záběru přidržovat před ústy alespoň kapesník… :) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Neduživé stredoveké dobrodružstvo s hereckým magnetom (Lex Barker) sa môže pochváliť slušnými kostýmami a občasnou akciou, silnejšie hodnotenie ako priemer je veľkou odvahou. Druhá recenzia. ()

Reklama

Reklama