Reklama

Reklama

Pirát Blackie

  • Československo Pomsta Černého korzára (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kostýmní komedie vypráví napínavý příběh neohroženého piráta, který se na ostrově v Karibském moři stane svědkem dražby unesené manželky místokrále a nechá se zlákat její koupí. Za tento čin je ostatními korzáry nenáviděn, neboť představa vysokého výkupného je příliš lákavá… Rozehraný konflikt je záminkou pro řadu dobrodružných situací, v nichž zůstává místo i pro milostné jiskření. To vše vyprávěno s humornou nadsázkou, která je populární dvojici Terence Hill a Bud Spencer vlastní. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejslabší komedie dvojky Hill+Spencer. Příběh postrádá jakýkoliv chytlavý zvrat a já osobně jsem se u filmu nudil po celou hodinu a půl. Důvod? Za 1) tu stojí Bud Spencer a Terence Hill proti sobě...zřejmě nejdůležitější bod filmu, který mu podlomuje kolena na samotný práh bolesti. Za 2) se příběh odehrává v prostředí Karibiku, ve kterém se Hill a Spencer objevili opravdu jen ojediněle. Za 3) při lodních bitvách se z děl sice střílí o 106, ale ani jedna koule netrefí svůj cíl...a tak to nakonec celé vypadá vcelku uměle. --- Kdo je to? Eskymák....co dělá v Karibském moři? - Léčí si omrzliny ()

Noddy 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od väčšiny komentujúcich je to podľa mňa najlepší film tejto dvojice. Možno je to tým, že neholdujem westernom a špagety westernom obzvlášť nie. Takisto ani tým priblblým bitkárskym komédiám, kde je počuť rana ako z dela a "obeť" sa len otáča okolo svojej osy, prípadne vyletí na strom atď. . Tento film má aj nejaký, aký-taký dej... Možno je to aj tým, že vedľa vojnových filmov mám rád aj filmy s pirátskou témou a hlavne s plachetnicami. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Akční komedie to není. A neukecal by mě na to ani sám Bud Spencer. Taky by nemohl, o filmu určitě nic neví, neb v něm prakticky není. Bohužel. Od počátku do samého konce sledujeme naparování Blackieho v podání Hilla, kterému nafoukaní frajeři jdou sami od sebe. Hudba je místy natolik hravá, že překračuje práh infantilnosti. A příběh sám je vlastně zajímavý jen jako velmi povrchní dobrodružství. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Zatím nejspíše nejslabší film s touto slavnou italskou dvojkou. Možná to bude tím, že tentokráte nehrají spolu, nýbrž proti sobě. Když jsou na stejné straně, tak jim to jde lépe. Co se týče samotného filmu, jde o klasický dobrodružný pirátský film, bez jediného překvapení či jediného zapamátováníhodného momentu (snad až na hromadnou bitku v hospodě). Šedý průměr mezi oceánskými honbami za nejrůznějšími poklady. Slabý podprůměr ve filmografiích Bud Spencera a Terence Hilla. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Terence s Budem to spolu zkusili i na vážnějším poli filmového průmyslu,ale moc jim to nevyšlo,přece jen jejich síla byla někde jinde.Zvlášť Hill zde svůj vykutálený kukuč nahradil velmi závažným a zamračením pohledem a vypadal tím dost blbě a nesympaticky.Spencer zde hraje spíš až druhé housle,ale dokázal si alespoň on zde udržet svou tvář a standart.Je zde vidět i opravdu nízký rozpočet filmu,kdy zvlášť u pirátského snímku to pořádně mlátí do očí.Dějově je to chudé stejně jako ona výprava filmu,bez nápadu a jakékoliv dobrodružné atmosféry,opravdu slaboučké.Jak jsem se již zmiňoval,síla této dvojice byla úplně někde jinde,tímto filmem mě hodně minuli. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje stejné záběry lodí na moři jako film Tygr sedmi moří (1966). Stejně tak například odlehčování lodi o přebytečný náklad včetně děl a závěrečné zahákování španělské lodi. Mělo být využito tzv. Stock footage (příp. stock video), kdy jsou natočené záběry využity ve vícero projektech. (jerzy1976)

Reklama

Reklama