Reklama

Reklama

Pirát Blackie

  • Československo Pomsta Černého korzára (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kostýmní komedie vypráví napínavý příběh neohroženého piráta, který se na ostrově v Karibském moři stane svědkem dražby unesené manželky místokrále a nechá se zlákat její koupí. Za tento čin je ostatními korzáry nenáviděn, neboť představa vysokého výkupného je příliš lákavá… Rozehraný konflikt je záminkou pro řadu dobrodružných situací, v nichž zůstává místo i pro milostné jiskření. To vše vyprávěno s humornou nadsázkou, která je populární dvojici Terence Hill a Bud Spencer vlastní. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

otík 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer jen jako mručící kapitán jedné z pirátských lodí a stojící proti Terenci Hillovi, který šermuje jak D´Artagnan a velí druhé pirátské lodi? Jak tohle asi tak mohlo dopadnout? No nijak oslnivě. Je to sice naprosto něco jiného než oba dva ve svých kariérách natočili, čili jde vlastně o jakousi raritu, ale také je pravda, že to příliš zajímavé není a chvílemi je to těžce nudné. Nebýt alespoň povedených šermířských soubojů, hezkých žen, originality prostředí pro mou oblíbenou dvojici a slušné atmosféry filmu, asi by to bylo i za méně než slušných 40 %. Hudba: Gino Peguri ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Možná dobrý nápad na většinu filmu poprvé a naposledy svést proti sobě legendární dvojici, ale nešlo v ní o nic jiného, než drobnou strkanici. Nakonec stejně "spolupracují". Film se snaží kopírovat filmy jako Cartouche a Černý tulipán. Ale zatímco Belmondo a Delon hráli ve filmech kam produkce sypala miliony franků, Hill a Spencer nikdy takové rozpočty neměli a je to sakra vidět. Bídné souboje, bídné efekty, bídné kostýmy. Hill se snaží hrát drsňáka podobného těm Delonovým ale vše jde mimo. Šlápnutí vedle které drží nad vodou parádní dabing a sexy herečky ve vedlejších rolích. Nejslabší film téhle dvojky. 40%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek s Budem Spencerem a Terencem Hillem, anebo spíše s Terencem Hillem a několika scénami s Budem Spencerem, jsem nikdy dříve snad ani neviděl. Vůbec nic mi neříká a bohužel mi nic moc neříká ani žánr. Podobné pirátské filmy prostě moc nemusím, i když nutno uznat, že bitvy jsou dobré a ženy krásné. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna TOP budyhill komedií, ale co se týče žánru, tak je to velice povedený film. Je zábavný a napínavý a i když tu Hill a Spencer netahají za stejnou stranu provazu, tak to mezi nimi stále jiskří a člověk si užíval každou scénu, ve které se společně objevili. Kdo má rád filmy typu Scaramouche nemůže být z Pomsty Černého korzára zklamán. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Komedie? Rozhodně ne. Dobrodružný? Ano. Akční? Jestli se akcí myslí i šermování, tak pak ano. Pro dvojici Hill a Spencer to není tak žánrově typické, pro bych netrval na tom, že ve srovnání s jejich komediemi je to jejich nejslabší kousek. Navíc nutno dodat, že tehdy 25letá Silvia Monti, to byl výstavní kousek. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje stejné záběry lodí na moři jako film Tygr sedmi moří (1966). Stejně tak například odlehčování lodi o přebytečný náklad včetně děl a závěrečné zahákování španělské lodi. Mělo být využito tzv. Stock footage (příp. stock video), kdy jsou natočené záběry využity ve vícero projektech. (jerzy1976)

Reklama

Reklama