Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedna vůbec z těch nejlepších komedií se Spencerem a Hillem. Při pozorování těchto dvou člověku připadá, že snad ani nestárnou. Sice je bitek již o něco méně, ale vše je nahrazeno vtipnými scénami jako výslech chlapa od hotdogů nebo scény na recepci hotelu. Prostě i po tolika letech spolupráce téhle dvojice, to stále funguje. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Už ten úvodní záběr Terence Hilla na kolečkových bruslích mi nějákým způsobem dodal dobrou náladu a naznačil to že tahle dvojka opět nezklame. Nu, a opravdu nezklamala. Opět to mezi nimi na plátně jiskřilo a navíc jak už zde několikrát padlo v ostatních komentářích, Jdi na to neobsahuje vtipné situace pouze v podobě bitek a honiček (i když i zde samozdřejně nemůžou chybět a kdyby tady náhodou nebyli rozhodně bych je postrádal.) Ale scénář nabízí i spoustu dalších komických nápadů. břichomluvectví Terence Hilla, nástroje od důvtipného Sama kterými jsou vybaveny, výborně napsané dialogy (Co takový malý výlet na záchod) a i ta hlavní myšlenka: Jak by vypadal svět bez čísel? je zajímavá. Jeden z posledních filmů této dvojky se povedl, ale i tak mi ještě k té páté hvězdě zatím něco chybí. Každopádně všem jejich fandům doporočuji. P.S. Hlavní písnička z filmu, je geniální. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě jeden z nejlepších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Ale co bůbec lze ještě napsat? Skvělé rvačky a neodolatelné hlášky ("Tady máš pytlík na zvracení"-"Nech toho, to je tak pro psy.") Sežeňte si film se starým dabingem, který udělala kdysi ČT. Ten nový dabing není nic moc. Terence a Buda v něm sice mluví stejní jako v tom starém dabingu (tj. Trávníček a Schánilec), ale ostatní postavy jsou namluveny povětšinou nevýraznými neznámými hlasy. Tento nový dabing pochází od nějaké Pardubické dabingové společnosti, která kdysi skvěle nadabovala "Posledního Mohykána", ale tohle se jim moc nepovedlo. Nechá se to snést, jsou i horší dabingy, ale ten z ČT je o dost lepší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií od Buda Spencera a Terence Hilla. Nebo vlastně s nimi. Jejich setkání je náhodné, ale vede je k tak neskutečnému řetězci událostí, že je to až neuvěřitelné, co všechno scenáristé vymysleli. Dvojice je tradičně zábavná a já jsem se bavil od začátku do konce. Takové komedie se už netočí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt husta komedie, u ktery jsem se dost pobavil. Mame tu i nejakou tu kriminalni cast pribehu, takze se to da trochu povazovat za parodii na Bonda a hlavni zaporak chce i originalne znicit svet. Nejlepsi jsou sceny, kdy Hill pouziva brichomluvectvi a pak scena pred zachodem, ale bavil jsem se prakticky u vsech scen. Navic ma film chytlavou hudbu a je pekne sviznej. A hvezdicka navic za Hilla a Spencera, ale to je prakticky v kazdym jejich filmu, protoze vzdy sou sympataci. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)

Reklama

Reklama