Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nešikovný zloděj Alex Cardo ukradne vzácný meč jednomu bohatému překupníkovi. Prodá jej čínskému gangsterovi Tommymu. Chytnou ho ovšem policisti a zavřou na tři roky do vězení. Zde Alex narazí na mistra Lee, který ho zasvětí do tajů bojového umění s názvem Prázdná dlaň. Po třech letech Carda propustí, je však okamžitě nalezen muži překupníka, kterému byl meč odcizen. Zbraň má nevyčíslitelnou hodnotu, jelikož se dává jako první cena za výtezství v nejuznávanějším bojovém turnaji Kumite. Alex zde musí bojovat, aby meč získal zpět... (matestlust)

(více)

Recenze (43)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Sotva sa dopovie jedna celistvejšia veta a už "bitka". Zámerne to dávam do úvodzoviek, pretože takúto komickosť si mohli zainteresovaní ponechať v telocvični a nie servírovať to do filmových obrazov. Jednotka nech je akokoľvek béčkovitá a kostrbatá, disponuje silným nostalgickým čarom a mimo bojových sekvencií (i v nich) nepôsobí ani trochu debilne. Bloodsport 2 je len sračkofilný failure. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Výborný nástupce prvního Krvavého sportu. Soubojů v aréně je tam o dost víc jak v jedničce a jsou i pěkně udělané. Dokonce se tam v jednom fightu objevila moje oblíbená Capoeira :) Daniel Bernardt v hlavní roli super. V některých záběrech bych si ho i spletl z van Dammem. Hlavní záporák mi tam moc neseděl (Hold na Bolo Yeunga jen tak někdo nemá). S dnešními filmy jako Undisputed 2 a 3 se to nedá srovnávat. Dnes už je v dobrých Martial Art filmech choreografie soubojů trošku jinde, ale i přesto je to pro mě skvělý film a dávám 86%. :) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No je to prakticky totožný, až na pár malých obměn, s jedničkou, ale trošku chybí Van Damme, přece jenom Daniel Bernhardt, ač mu ty kopy a řezaní lidí taky celkem jdou, tak to neni ono, ovšem ostatní bojovnící špičkový a většinou soubojů perfektních, ale zamrzí trošku trapáckej hlavní drtič, pořád tam hází stupidní držky a dělá jak moc velkej je borec, ale působí spíš retardovaně než drsně. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle se povedlo. Mám rád filmy v tomhle stylu..hlavní hrdina sympaťák dost mi připomínal JCVD, příběh dost jednoduchý, potěšil i návrat jedné postavy z prvního dílu, záporák Démon se mi ze začátku zdál nevýrazný ale nakonec nebyl taky zase tak špatný. Celý je to fajn bojová odreagovačka, která nenudí..akorát tu pasáž kde to vypráví celé těm dětem bych vynechal. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kdybych tohle viděl ve 14 letech, hodnotil bych určitě výš. Když to dnes srovnám například s Undisputed 2, tak je to úplně směšné. Scott Adkins by zmlátil 90% všech zdejších bojovníků jednou rukou poslepu. Spousta rádoby "fighterů" by totiž neprošla ani okresním přeborem, udeří a pak dvě vteřiny čekají bez krytu až je soupeř zasáhne a po zásahu odskakují salty, vruty a kotrmelci. Na tohle jsem už moc starej. Nejlepším zápasníkem je bezpochyby Ron Hall, který má zajímavý způsob boje, různé strhy, akrobacii (sklopky přes hlavu, salta) a působí energicky (stejně jako v Double Blast). Daniel Bernhardt vypadá v soubojích slušně, díky své výšce (190 cm) a dlouhým končetinám jsou jeho údery a kopy poměrně elegantní. Jakmile ale sejde z žíněnky a má přepnout do alespoň trochu hereckého módu, je to tragédie. Stejně jako příběh, který už nemohl být triviálnější, vykrádá svými prvky předchozí díl, Karate Kid a další. Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Philip Tan, který si zahrál Johna. posloužil tvůrcům také jako choreograf bojového umění. (KucC)
  • Donald Gibb, který hrál Raye Jacksona, je jediný, který hrál v původním filmu a následně i v pokračování. (KucC)

Reklama

Reklama