Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak si mají mladí lidé v zajetí digitálního věku najít lásku? Často se seznamují online s lidmi, které nikdy osobně nepotkali. V dnešní době nahrazují SMS zprávy společnou večeři a dopisování prostřednictvím sociálních sítí nahrazuje rozhovor tváří v tvář. Problém je v tom, že chlapec nebo dívka, do které jste se zakoukali, mohou lhát o tom, kdo skutečně jsou. Nový seriál MTV od tvůrců stejnojmenného uznávaného dokumentárního filmu má za úkol spojit páry, které jsou ve styku pouze prostřednictvím monitoru. V průběhu měsíců či let se tito romantici beznadějně zamilovali, ale co se stane, až se poprvé sejdou v reálném životě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Tak dobře se člověk zasměje u "šokujících odhalení" málokdy. Občas se divím, že to Nev a ten druhej vydrží tam s těmi lidmi sedět a nehnout brvou, protože některé příběhy, to se jen tak nevidí. Prostě psát si s člověkem, kterého jsme nikdy neviděli, jasně, stává se. Ale plánovat si svatbu, mít doma svatební časopisy (jen jeden příklad za všechny) a NIKDY se nevidět aspoň přes skype a žít jen z pár neaktualizovaných fotek, to jako nééé. Kdyby aspoň ty story těch fakerů byly trochu normální, ale ježiš marjá to je jeden dokonalec vedle druhýho, někdo i s tragickým příběhem (jak jinak). No abych to nenatahovala, sranda jak má být. A ne, líto mi těch lidí fakt není. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý implicitne poukazuje najmä na psychický stav dnešných amerických teenagerov, respektíve teenagerov vo všeobecnosti, samozrejme nie všetkých, ale predsa... Možnosti podvodov sú v internetovej dobe neobmedzené a je jasné, že aj na poli komunikácie medzi mladými ľuďmi dochádza k mnohým fakeom. Pointou sú dôvody, ako vzhľad (v USA spätý najmä s obezitou), peniaze, či len nedospelosť alebo stupidita. Moderátori sa sem hodia, stretnutia sa zaobídu bez pátosu a prehnaných emócií, je to skrátka urobené vkusne. Asi najväčším problémom je to, že dôvody na podvody sa z pochopiteľných príčin opakujú, tak je seriál trochu monotónny, ale zaujme vždy. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Ano, chápu, čtyři hvězdičky jsou až moc nadhodnocené! ALE ... Nikdy by mě nenapadlo se na něco takového podívat, obzvlášť, pokud to pochází z Ameriky ... Jenže Tyler Oakley je Tyler Oakley a já prostě musím vidět všechno, v čem se kdy objevil, i když se jedná o stupidní Americkou reality show ... Čekala jsem příšerné dramata, pláč, křik, vztek, sem tam nějakou tu facku, typické americké kecy a "vylévání srdce" a hlavně to, že jeden "příběh" bude v každém díle ... Nečekala jsem ale TOHLE ... Po shlédnutí dílu s Tylerem jsem byla docela překvapená a taky trošku zklamaná ... Je pravda, že jsem se na to "drama" těšila ... Ne, že bych zvládla dívat se na to v každém díle, ale protože jsem měla v plánu jen ten jeden s Tylerem, byla jsem ochotná to "přetrpět" a pobavit se nad tím ... Příběh Daisy a Marcuse mě ale docela zaujal a já se rozhodla najít nějaké to "drama" ... Po shlédnutí dalších dvou náhodných dílů jsem ale zase narazila na "pravé" lidi, jejichž příběhy mě zaujaly stejně jako příběh Daisy ... A protože byl každý příběh svým způsobem originální, rozhodla jsem se, že projedu celou druhou sérii ... Pokud se člověk opravdu zamyslí nad tím, jak jsou lidi stupidní, nezaslouží si tato reality show ani půl hvězdčiky ... Ale pokud se chce člověk nad tou hloupostí pobavit, Catfish je rozhodně seriál pro něj! ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Na zaciatku som verila, ze je to skutocne, ale potom som citala, ze do relacie sa hlasia ludia, co niekoho nachytali, nie ti co boli nachytani, takze je to show. Ale ta cast ako Nev a Max bruzdaju internet a hladaju suvislosti je vraj prava a trva im to aj niekolko dni kym nieco odhalia. Prve serie boli skvele, niektore pribehy su sialene a chapem, ze sa niekto zalubi cez internet, ale mat s niekym vazny vztah bez stretnutia a bez videa, len z par fotiek je pritiahnute za vlasy. Nev a Max su velki sympataci a velmi empaticki ludia a snazia sa nazerat na problem z obidvoch zucastnenych stran. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další typický příklad fráze "tohle se fakt může stát jen v Americe". Lidé, kteří si píší 2, 3, 5 nebo dokonce i 10 let přes internet, případně si volají, aniž by si zaskypovali nebo poslali nějakou utvrzující fotku. Mají jedno společné. Nikdy se nesešli - s tím jim musí pomoci až Nev, který si prošel podobným příběhem (můžete vidět ve filmu CATFISH z roku 2010). Fejkové profily, fejkoví lidé. Někdy je cílem pomsta, někdy se dotyčný pouze stydí za svůj vzhled. Ze začátku zábavné a originální, dokázalo mne udržet u obrazovky, postupně ale stereotypní a začne vás zajímat pouze začátek a seznámení s daným člověkem, párminutové vyhledávání detailů o druhé, ve většině případů fejkové, osobě (což by zvládl každý normální počítačově gramotný člověk který umí vyhledávat v google, google images a má dostatečné IQ na to, aby si alespoň zkontroloval, jestli daný protějšek pracuje tam, kde říká, jestli takové místo existuje a jestli fotky, které má na profilu jsou opravdu jeho) a posléze závěr a vysvětlování. Vyzdvihl bych také formát opětovného setkání po několika měsících - jak se dvojicím daří, jestli jsou dále v kontaktu. Tento "reunion" je v malém podání na konci každého dílu a ve větším je obsažen v závěrečném dílu celé série. Váhám mezi 3* a 4*. Hodím pouze tři, ale hodnocení berte jako 3,5*. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama